JellyPages.com

2011. november 14., hétfő

Fruity Lip glosses

Sziasztok!

Szintén a Tescoban bukkantam rá erre a 4 darabos szájfény csomagra. Nagyon megtetszettek a színei és már rég vettem szájfényt, így jöttek velem szépen haza.


4 darab szájfény található ebben a sárga piros pöttyös kis dobozban. Gyümölcsös szájfények: narancsos, szedres és kettő szamócás. A piros és a narancs szájfények a szamóca illatúak, narancssárga a narancs illatú, a fehéres pedig a szedres.


Kivéve a dobozból őket, ebben a műanyag tartóban voltak elhelyezve, ami nekem annyira megtetszett, hogy nem dobtam ki, hanem így raktam ki őket a polcra. Tudom nem valami igényes, de amíg tart a láz, addig ebben lesznek, majd úgyis a kukába fog landolni.


Hétköznapokra tökéletesen megfelelnek ezek a szájfények, hiába látszik a kettő jobboldali erősebbnek, felkenve elveszik a színük. Enyhén csillámlósak, de nem zavaróan. Nem ragad, tartósságát átlagosnak mondanám. Az evést-ivást nem szereti annyira.


Jobban szeretem az ecsetes szájfényeket, így ettől az adagolós verziótól eléggé elvagyok szokva. Na de majd belerázódom. Kicsit a tinikoromra emlékeztet, akkor voltak ilyen szájfények. :D



Minták a kézfejemen. Itt jól lehet látni, hogy mennyire csillámosak. Nem tudom eldönteni melyik tetszik a legjobban. :D
Ár: 649 HUF

Nektek melyik tetszik a legjobban? Kinek van meg esetleg ez a szett?

3 megjegyzés:

athina írta...

Végre találtam tesztet róluk :$
Boldog vagyok hogy rád akadtam holnap meg is veszem őket :D

Eni írta...

Én is örülök neked, hogy ide találtál. Gyere vissza máskor is. :P

Priskinné C. Brigitta írta...

ezekkel én is szemezek sőt a lakkokkal is:)

dyculin.blogspot.com

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.