JellyPages.com

2011. november 16., szerda

Astor Skin Match - Berry Brown pirosító

Új termékek az Astor háza táján. Egy új fajta alapozó, púder és pirosító került az Astor polcaira.

Skin Match Fusion alapozó


Az Astor első bőrszínhez illeszkedő alapozója szabad szemmel láthatatlan, 100%-ig természetesnek tűnik  és hibátlan végeredményt nyújt.
Végre a hibákat tüntetheti el, és nem a bőrét.
A bőrhöz tökéletesen illeszkedik Aquagél textúra egyesül a bőrrel, kisimítja azt, miközben puha, természetes, hihetetlenül könnyű érzést kelt. A speciális Biofúziós pigmentek egyenletessé teszik a bőrt, szinte "leutánozzák" a bőr színét. Tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínhez, így jobb tapadást és egyenletességet biztosítanak, ennek köszönhetően az alapozó láthatatlanul és hibátlanul beleolvad a bőrbe.
Természetes fedés, mely egész nap tart!
Láthatatlan tökéletesség!

A Skin Match termékcsalád tagjait három bőrtípusnak feleltették meg: hűvös, természetes és meleg.
Az Astor pultnál találtam egy kis szórólapot, amiben van egy 3 kérdéses teszt és abból kiderül, hogy ki milyen bőrtípusba tartozik. Megmutatja azt, hogy bőrtípusokhoz melyik a megfelelő alapozó, sőt még a púdert és a pirosítót is. Érdemes megkeresni ezt a szórólapot ugyanis nagyon hasznosnak tartom, de aki esetleg nem találná, annak szívesen segítek.

Plusz pont, hogy a COTY Hungary garanciát vállal a termékeire. Amennyiben nem lennél elégedett a termékek minőségével, ki kell tölteni a szórólapon lévő kupont, észrevételeiddel, elérhetőségeddel és a termékkel a vásárlástól számított 3 héten belül, plusz a vásárlást igazoló blokkot is küld és a visszaküldött termék helyett azonos értékben ASTOR ajándékcsomagot küldenek neked.

És akkor most rátérek a pirosítóra. Befóliázva vannak, ami iszonyú nagy piros pont, így biztos nem nyúlt bele előttünk senki sem.



Csomagolása fekete műanyag, stabil és strapabíró. Átlátszó "ablakocska" van a tetején, amin keresztül tökéletesen lehet látni a pirosító színét. Az alján megtalálta minden hasznos információ.


Kinyitva elénk tárul egy meseszépgyönyörűség. Két színből tevődik össze, ami külön-külön is szép, de egyben is gyönyörű színt lehet vele elérni. A pirosító felülete domború kockás, ami valószínű, hogy el fog kopni a használat során.




A pirosítót felnyitva, alul található benne egy ecset és egy egészen nagyméretű  tükör. Az ecset nem a legjobb, bár találkoztam már rosszabbal is, de végszükség esetén használható. Én maradok az essence ferde végű pirosító ecseténél.


Minták a kezemen, legalul a kettő szín keverve, felül a két szín külön-külön. Gyönyörű szépek, nekem nagyon tetszik, szerintem sokat fogom használni.


Ez a pirosító a meleg bőrtípushoz tartozik. Teszt kitöltése nélkül is, sikerült a megfelelőt kiválasztanom. Nagyon szemezek még a púderrel, mert az is nagyon jónak tűnik. Alapozóra most nincs szükségem, de csupa jókat ígér. Ha valaki próbálta, írja meg milyen.

Alapozó ára: 3429 HUF
Pirosító ára: 2499 HUF
Púder ára: 2499 HUF

Nektek, hogy tetszenek az Astor új termékei?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.