JellyPages.com

2013. április 24., szerda

28-as pirosító paletta

Története van ennek a pirosító palettának, ugyanis én már ezer éve kinéztem magamnak, de akkor még sem Paypal fiókom, sem e-bay-es regisztrációm nem volt és nem is akartam csinálni, mert féltem, hogy akkor elkap a gépszíj. A nagy MUA akció során viszont kénytelen voltam Paypal számlát csinálni, mert másképpen nem tudtam volna fizetni. Nagyjából egy hónappal ezelőtt kaptam egy e-mail-t a Paypal-tól, hogy kaptam 15 dollárt, amit az e-bay-en tudok elkölteni. Fejem felett felvillant a villanykörte, egyből eszembe jutott a pirosító paletta, beregisztráltam magam e-bay-ra és már rendeltem is. A keretbe belefértem bőven, mert 12,99 dollárba került, a szállítás ingyenes volt, és kb. két hét alatt ide is ért gondosan becsomagolva.

A paletta egy fekete dobozban érkezett, aminek a hátulján feltüntették az összetevőket. Maga a paletta picit gyengébb műanyag, mint amire én számítottam, de amúgy sem egy táskába dobós, utaztatós paletta ez, szóval én nem bánom. A pirosítókat egy átlátszó műanyag lap védi. Mindegyik pirosító 200 forintos nagyságú, vagyis egy életen át elég lesz nagyjából, én mégis valahogy nagyobbnak hittem a palettát. 


Imádom, hogy ennyi szín közül válogathatok, megy kísérletezgetés mióta nálam van. Mindenféle szín megtalálható benne a babarózsaszíntől, a pinken át, a barack, a piros, sőt még a bordó is. Pigmentáltságuk nagyon jó, óvatosan kell belemártani az ecsetet, hogy ne kapjunk bohóc arcot. Tartósságukkal is meg vagyok elégedve, a hosszú munkanapok végén még ott van az arcomon valamennyi. Nagyjából mindegyik matt, egy-két kivétellel, amikben van némi ezüst csillám, de az arcon ez nem annyira feltűnő.


Napfényben mutatom meg őket, mert így lehet látni az igazi színűket.

Első sor:



Második sor:


Harmadik sor:


Negyedik sor:


Nagyon boldog vagyok, hogy megrendeltem, főleg, hogy ingyen jutottam hozzá, bár nem tudom mire vártam eddig, bőven megéri azt a 12,99 dollárt. Egy életre el vagyok látva pirosítóval, amit én nem bánok, mert a kedvenceim. :)

INNEN rendeltem.



12 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Nagyon szépek! :) Bár nekem kicsit túl soknak tűnik a rózsaszínes árnyalat...

djkaty írta...

Gyönyörűek, mázlid volt a PayPallal, és jól kihasználtad az összeget. :-)

mdollasnails írta...

pont nekem valo ez a paletta.mostanában mindig pirosito hiányban vagyok ls ebben TÉNYLEG van minden szin:D

Csipkelány írta...

nekem pont ma reggel sikerült leejtenem :D vagyis a polcról magától lecsúszott, amikor elvettem mellőle valamit. egész nyugodtan viseltem, hogy 4-5 színt kitört belőle... de összeszedtem a darabokat és majd felhasználom egy "keverék" pirosítóhoz :) amúgy nagyon szeretem :)

Viktória írta...

Nagyon szépek a színek, jó kis palettának tűnik :)

Monika írta...

Nekem is megvan, de valahogy sosem veszem elő :) lehet azért mert túl nagy, pedig én is úgy vágytam rá :) a 15 dollárt miért adta a Paypal? :)

Eni írta...

Mea igen nekem is ez tűnt fel, hogy sok a rózsaszín, de jön a nyár mikor ha nem most?! :)

djkaty igen óriási mázlim van, hogy kaptam 15 dollárt, és pont elég volt erre. :)

Ági akkor ez Neked is jó lenne! :)

Csipkelány én is nagyon szeretem, már most, pedig csak két hete van nálam. Sajnálom a kis bakit, de legalább felhasználod és nem vész kárba. :)

Viki igen nagyon jó kis paletta, jól kifogtam. :)

Monika fogalmam sincs miért kaptam, de nagyon örülök neki. Félek én is, hogy egy idő után feledésbe merül, meg macera lesz használni, de most nagy a boldogság köztünk. :)

Bellala írta...

Én a 10-es palettát rendeltem meg, ennyi színt már nem biztos, hogy ki tudnék használni (talán megkülönböztetni sem...), izgatottan várom, hogy ideérjen :)
Csodaszép ez a paletta egyébként, főleg a rózsaszín és a barack árnyalatok tetszenek :)

Eni írta...

A 10-es paletta is nagyon jó lehet. :)

Barta Veronika írta...

háhá, te kis pirosítób*zi. :D ideért :)

Eni írta...

Igen ideért, köszike a segítséget! :)

PAncsi írta...

Kaptál tőlem egy díjat! :-)
http://pancsipipereasztala.blogspot.hu/2013/05/dijat-kaptam.html

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.