JellyPages.com

2012. február 21., kedd

Sisley rúzs - Sheer Fushia

Most gyűjteményem egyik becses darabját mutatom meg Nektek, mégpedig egy Sisley rúzst. Ritkán használom, féltem, nehogy elfogyjon vagy valami baja legyen. :)


Doboza vidám, fiatalos, minden információt megtalálhatunk rajta, a rúzs összetevőit is, csak nem fotóztam körbe. A rúzs maga 3 g és szerintem nálam ez nem is igazán fog változni. :D


A rúzs egy vörös bársony tokban bújik, evvel drága hatást kelt. A bársony tokon ott van az S mint Sisley.  Amúgy azon kívül, hogy védi a tokot, van ennek valami értelme? Van egy Dior szemhéjpúderem és azt is ilyen bársony tokba bújtatták.



A rúzs tokja ezüst színű, gyűjti az ujjlenyomatot és baromi nehéz volt fotózni, mert mindig valami megcsillant benne, vagy éppen önálló életre kelt és elgurult. :D Az egyik oldalán alul, a másik oldalán felül van az S pirossal.


Nekem a Sheer Fushia nevű árnyalat van meg.  Nem volt még fukszia rúzsom, úgyhogy ideje volt már ezt is kipróbálni.



Szerintem nagyon szép színe van, kicsit csillámos, amit az első pár használatnál éreztem is, mert eléggé érdes volt. A Sisley felirat pedig mindenhol ott van, véletlenül se felejtse el az ember lánya, hogy milyen rúzst is használ.



Most, ahogy így nézem a képeket, egyre jobban tetszik ez az árnyalat. Nagyon tartós, egyenletesen kopik és az ivást is bírja.

 Próbáltatok már Sisley rúzst? Ez hogy tetszik? :)

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

jajj milyen cuki ruhája van :) és tök praktikus szerintem :) én pl. utálom, hogy összekarcolódnak a rúzsaim:S hol lehet, ilyet beszerezni? annyira szép :$

Eni írta...

Nem tudom sajna hol lehet kapni, én nyertem. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.