JellyPages.com

2012. február 7., kedd

MAC Mineralize pirosító - Love Thing

Ő az első MAC pirosítóm és egyben az első MAC termékem is, de remélem nem az utolsó. Még tavaly év végén rendeltem, így eléggé elhúzódott a bemutatása, de most bepótolom.

Honnan? tesminked.hu   Mennyiért? 4790 Ft   Mennyi? 3.5 g

Matt fekete dobozban rejtőzik a pirosító, amit egy kis kerek ablakocskán láthatunk is. Ezt praktikusnak tartom, mert így legalább láthatjuk a színét. A fekete dobozon fehérrel van az írás. Egyszerű de mégis elegáns.


A doboz hátulján megtalálhatjuk az összetevőket.


A doboz tetején, ahol kinyitjuk, megtalálható egy kis kerek matrica, amin a pirosító neve szerepel, Love Thing.


Maga a pirosító kerek, fekete, nem gyűjti az ujjlenyomatot. Átlátszó ablakocskán láthatjuk a pirosító színét és persze a MAC felirat sem maradhat le. A doboz könnyen nyílik, pattanásra zárul.


A pirosító hátulján is megtalálható a neve, Love Thing, az hogy ez egy ásványi pirosító, 3.5 g-ot tartalmaz.


Kinyitva elém tárult a csoda. Őszintén szólva, először kicsit megijedtem, mert nagyon csillámos, így tudni kell vele bánni. Itt igaz az, hogy a kevesebb több. Tartóssága számomra megfelelő.



Itt láthatjátok mennyire szép színe van és mennyire csillog. A kézfejemen alap nélkül, természetes fényben készült a kép.


Örülök, hogy megrendeltem, bár tudom nem egy olcsó darab, de megérte. Sokáig elég lesz, mivel kevés kell belőle. Szerencsére szép színt is sikerült választanom, bár szerintem még szebb lesz ha barnább lesz a bőröm.

Nektek hogy tetszik? :)



2 megjegyzés:

Thündérke írta...

gyönyörű :$ amúgy is imádom a pirosítókat , de ez tényleg nagyon szép :)

Eni írta...

igen szerintem is gyönyörű :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.