JellyPages.com

2012. február 27., hétfő

Lemax és cantare rúzsok


Ezt a kettő rúzst egy 1 euros boltban vásároltam. Nem ismertem eddig ezeket a rúzsokat, de igazából úgy gondoltam nincs veszíteni valóm, mert csak 180 Ft volt darabja. Kiválasztottam kettő tavaszi színt egy rózsaszínt és egy narancssárgát és jöttek velem szépen haza.


Csomagolása nagyon gagyi, de igazából 180 Ft-ért nem is várható nagy csoda. Ráadásul pont az a fajta rúzs, amit nem lehet teljesen visszatekerni a dobozába, így óvatosan kell vele bánni, hogy ne szeljek le egy darabot a rúzsból mikor rakom vissza a kupakját.


A rózsaszín a Lemax márkájú 159-es számozású rúzsa. Ez egy Barbie rózsaszín színű rúzs, ilyenem még nem volt, úgyhogy próbaképpen tökéletes. Matt, semmi csillám benne.


A narancssárga a Cantare márkájú rúzs, de ezen már számozást se találtam. Ilyen élénk narancsom sem volt még, kísérletezésnek ez is tökéletes. Szintén matt.


Két húzásra így teljesítenek, ami szerintem egész jó. Mindkettő próbaképpen volt már a számon szájfénnyel párosítva. A narancs rúzsra narancs szájfény, a rózsaszín rúzsra rózsaszín szájfény ment. Elég durva lett az eredmény, nagyon élénk, nagyon új még számomra. Szerintem ezeket majd tavasszal vagy nyáron fogom tudni kihasználni, addig még erőt is gyűjtök a viselésükhöz.

Nektek hogy tetszenek? Mi a véleményetek a pár száz forintos rúzsokról? :)

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Majd mutasd meg milyenek a szádon is :) Amúgy szép színük van :) .

Eni írta...

Okés, majd megmutatom őket. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.