JellyPages.com

2012. február 18., szombat

Elhasznált termékek #1

Feladva a gyűjtögető életmódomat elkezdtem tudatosan felélni a meglévő dolgaimat. Eszméletlen jó érzés, ha elhasználok valamit, mert akkor már tudom, hogy nem feleslegesen vettem meg. Nagyon nehezen indult be és már azt hittem sosem fog elfogyni semmim, aztán most már ott tartok, hogy lassan összegyűlik a második adag, amiről írhatok. De térjünk vissza a mostaniakra. Ezeket használtam el az elmúlt időben:


  • Fa Sensual &Oil Monoi virág krémhabfürdő - DM-ben vásároltam egy 50%-os kuponnal, ha jól emlékszem így fizettem 400 forintot ezért az 500 ml-es krémhabfürdőért. Őszintén szólva ha nincs ez a kupon nem valószínű, hogy megvásároltam volna, mert nem igazán szoktam nézegetni a Fa termékeit. Viszont ebben kellemesen csalódtam. Finom illata van, három természetes olajat - argánt, marulát és mandulaolajat tartalmaz. Először féltem, hogy olajos érzetet fog maga után hagyni, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Egy próbát megért, de valószínű hogy eredeti áron nem vásárolom újra.
  • Gliss Kur Ultimate Repair Express Hajregeneráló Balzsam - Mikor még újdonságnak számított akkor vettem meg a samponnal és a balzsammal együtt. Csodát nem művelt, de könnyebben ki tudtam fésülni a hajam. Illata tetszett, de nem ragaszkodom hozzá. Többféle ilyen spricniset kipróbáltam és az összeset szerettem, hangulattól függőt, hogy éppen milyet vettem. 200 ml és az árára sajnos nem emlékszem. 
  • La Roche-Posay Effaclar H minta - Ezt a kis 5 ml-es mintát még a bőrgyógyásztól kaptam és megmaradt. Ebben a hideg szeles időben nagyon kiszáradt az arcom és szükségem volt egy kicsit zsírosabb, nehezebb krémre és ez pont megfelelt rá. Pár nap alatt rendbe hozta az arcom, utána visszatértem a Vichy krémhez, meg persze azért is mert elfogyott. :D
  • Garnier Essentials Szemfestéklemosó - Nagyon nagyon szerettem, ebből több flakonnal elhasználtam már, mostanában viszont áttértem a tejes szemfesték lemosókra. Egyszerűen és kíméletesen eltávolította a sminket. Nem irritálta a szememet. Érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják.
  • Sensodyne Fluorid+Menta fogkrém - Kísérletezésképpen vettem meg, mert amúgy nem ilyet szoktam. Nem bántam meg, de visszatértem a szokásoshoz. Csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét és egész napos védelmet biztosít, hát én elhittem ezt neki. 
  • Balea wellness láb- és cipő dezodor spray - A citromfű és a menta nagyon kiérződött belőle, volt hogy már sok is volt mikor fújtam, de elég hamar elillant. Csak a lábamra használtam még nyáron mert akkor vettem, maradt még belőle egy kicsi azt elfújdostam, de nem veszem szerintem újra, mert nem érzem ennek létszükségletét, van ennél jobb termék is.
Ez lett volna az első adag elhasznált termékeim és most megyek és egyszerre kidobom az összes üres flakont. Szerintem mennyei érzés lesz. 
Ha tetszik Nektek, hogy írok az elhasznált termékekről, akkor jön nemsokára a következő adag. 

Ti mit használtatok el mostanában? :)


10 megjegyzés:

Velvet FizZ Blog írta...

Szeretem ezeket a posztokat, hasznosak. :]
A Fa habfürdőről pont írtam tegnap :]

suzie írta...

Nekem ez a szemfestéklemosó a szememre pont nem jött be, az arcomra viszont nagyon:) Nekem is lassan elfogy, de már többször újravettem

Eni írta...

Örülök hogy tetszik, akkor majd ha megint összegyűlt pár dolog írok róluk.:)

Suzie miért nem volt jó a szemedre? Nem szedte jól le a festéket?

dyna írta...

Délelőtt dobtam ki a kukába egy Yves Roché gyapotvirágos tusfürdőt, olyan jó érzés volt.
Nagy felhalmozó vagyok, szóval még ott csücsül vagy másik 4-5 a kád szélén, de pár hete én is elhatároztam, h mindenből kevesebb félét fogok használni/felbontani, tök felesleges ez a habzsidőzsi, ráadásul úgysem szeretem mind ugyanúgy és ezért vagy azért ritkábban/sűrűbben használom.

Eni írta...

dyna: Én is az előbb dobtam ki ezeket, nagyon jó érzés volt, így velük tele is lett a kuka :D

paphu írta...

hihi, akkor jó kicsi kukátok lehet :D >.<

Eni írta...

Jaj paphu nem csak ezek voltak benne :D

Thündérke írta...

Ugye milyen jó érzés elhasználni valamit, majd kidobni?:D Én úgy örülök mindig :D

paphu írta...

Enike, tudom én, de just for fun :D H nevess (vagy szörnyülködj) egyet ;)

Eni írta...

Paphu értem én a viccet, nevettem is :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.