JellyPages.com

2012. február 7., kedd

Na ki az ÁSZ?

Tegnap este megnézegettem azokat a face chart-okat, amiket Niki linkelt be. Szebbnél szebb és kreatív volt, de nekem egy nagyon megfogta a fantáziámat és mindenképpen meg szerettem volna csinálni, még ha sosem csináltam ilyet, de akkor is. Ez lenne a face chart:


Megismételném még egyszer nem csináltam még ilyet sosem és kicsit eszköz hiányban is szenvedtem, de ahhoz képest eléggé jól megoldottam szerintem. Előkerültek olyan dolgok, amiket azt hittem sosem fogok már használni. A piros színnel voltam bajban, de a piros stabilo filc és a zselés toll kisegítettek. :D A számat volt a legrosszabb megcsinálni, mert eléggé ki van száradva, nem is lett szép. Alakítottam kicsit rajta, el is vettem belőle és a végén ez kerekedett ki.









A végére egy kis móka. :)




Na milyen ÁSZ vagyok? :D Nektek hogy tetszik? :)

5 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nagyon jó lett :D kis kreatív :D és a szád cuki :$

Eni írta...

Kösziii nagyon igyekeztem :D

E73 bioarcapolas blog írta...

Nagyon jó lett :)))

Barbara írta...

Nagyon jó, ha az ember kreatív. Nem gondolkozol azon, hogy esetleg kicsit komolyabban foglalkozz ezzel? Először csak másolnál, aztán úgysem bírnád ki, hogy ne találj ki sajátot. Sok pénzt lehet ezzel keresni.

Eni írta...

Kedves Barbara! Nagyon jól esett elolvasni a kommentedet, köszönöm! Ez az első ilyen kreatív sminkem amit csináltam és igazából csak úgy viccből. Szerintem lehetett volna jobb is, de azért örülök, hogy tetszik másoknak is. Komolyabban foglalkozni evvel? Őszintén még nem gondolkoztam ezen, de biztos jó lehet. Terveztem még ilyet csinálni, csak legyen végre időm, mert nem bírom magam utolérni. Aztán majd ez úgy is kiforrja magát. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.