JellyPages.com

2012. február 20., hétfő

Egy kis zsákmány

Megmutatom miket vettem mostanában. Íme:


  • Balea TREND IT UP száraz sampon spray - Csak egy kérdés: EDDIG MIÉRT NEM VETTEM MEG? Számomra most a száraz sampon a világ legjobb találmánya. Megment mikor nincs időm hajat mosni és mégis szeretnék valahogy kinézni. Borzasztó egyszerű a használata, finom az illata.   Erről szeretnék majd külön bejegyzést is.  
  • Cosmiss lakkok - Nem ismertem eddig ezt a márkát. Egy kínai mindentárulunk üzletben leltem rájuk. Rengeteg szín volt, de ez a kettő fogott meg. 300 forintba kerültek és 18 ml-esek. A barna apró csillámosat a nude lakkom feldobására használtam, a másikat pedig galaxis körmökhöz tökéletes. Képek hamarosan. Annyi még hogy borzasztó büdösek. 
  • Kozmetikai szivacs - DM-ben vásároltam, 2 db van benne egy sárga és egy rózsaszín. Arcradírok, arcpakolások lemosására szoktam használni. Nálam eléggé fogyó eszköz.
  • Vitaday Multivitamin+szelén - Szerettem volna kicsit turbósítani magam, így a multivitamin jó ötletnek tűnt. Ez volt a legszimpatikusabb a DM-ben. Nem rég óta szedem de egyelőre még nem változtam tőle turbówoman-né, kár, és valószínű nem is fogok, bár a vitamin sosem árt ugyebár :D Amúgy nem fogom újra venni, mert olyan fura utóízé van, mikor még kicsi voltam és táborban kellett szedni a kullancsok ellen valamit, na annak az ízére emlékeztet, vá fúj. 
  • Balea fürdősó kakaó illattal - Lábfürdőbe vettem, nagyon jó, ha elfogy újra veszem.
Ti mit vásároltatok mostanában? :)


5 megjegyzés:

Ani smink és köröm írta...

Lakkok! <3

Kaccus írta...

essence metallic szemcerka. és most nagyon gondolkozom, hogy megéri-e megvenni az összes színben, mert a lila nagyon szép, csak még nem tudom mennyire tartós...:/

Eni írta...

Igen a lakkok nekem is nagyon tetszenek. Amint lesz időm és normális fény mutatom őket élesben. :)

Kaccus a metallic szemcerkára én is kivi lennék. :)

Thündérke írta...

én mostanában spórolósra vettem a figurát :( mert kell a píííz másra, így kerülök minden üzletet :)

Eni írta...

Mire gyűjtesz Thündérke? :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.