JellyPages.com

2012. február 13., hétfő

Akciós essence szemhéjpúderek, szájfények, rúzs - TESZT

Lehet már nem aktuális, hiszen már az essence akciós termékei eléggé le vannak fosztva sőt már valahol semmi nincs, most mégis megmutatom részletesen mit sikerült megvennem.


essence color & shine - 09 trip to venus, 05 pretty rockin'

A pretty rockin'-t még régebben vettem eredeti áron, de ha jól tudom ezt is most kiárusították, így ide vettem, mert még erről nem volt szó. Azért vettem meg régebben, mert hogy bulis sminkhez kiváló lesz. 


09 trip to venus

Csomagolása erős átlátszó műanyag, jól záródik, fekete felirat.



Rózsaszín ezüst csillámmal, tényleg olyan mint egy mini bolygó :D Amúgy nekem mindig csalókák ezek a domború szemhéjpúderek, mindig azt hiszem, hogy hú milyen sok van benne, pedig ez is "csak" 1.5 g.


Szárazon és nedvesen is egyaránt lehet használni. Bevallom én még nedvesen nem próbáltam, de a mintákon a jobb oldali a nedvesen, bal oldali a szárazon. Nagy különbséget szerintem nem lehet észrevenni. Szerintem én maradok a száraz verziónál.


05 pretty rockin'

A csomagolása és a kinézete szintén ugyanolyan, csak ezen ezüst a felirat, ami az előzőn fekete volt.



Fekete ezüst csillámokkal, igazi parti sminknek való szín, hétköznapokra szerintem sok, bár kinek mi. :)


Bal oldali szárazon, jobb oldali nedvesen. Itt már azért jobban észrevehető a különbség. Nedvesen sokkal erőteljesebb.


43 mystic lemon

Ez inkább highlighternek való, mint szemhéjpúdernek,mert annak elég halovány lenne. Sokan a Nars Albatross színéhez hasonlítják, ami igaz igaz bár szerintem az essence-é sokkal gyengébb.



Csomagolása szintén átlátszó, kerek, erős műanyag. Jól záródik és fekete rajta a felirat. A púderben egy szép minta található, amibe még mindig nem volt szívem belenyúlni. :D


Highlighternek eddig én fehér fényes színt használtam inkább, így furcsa nekem ez a sárgás beütés, de majd megbarátkozunk, már jó úton haladunk.


essence stay with me - 05 i like cotton candy, 04 trendsetter

Még nem volt ilyen szájfényem, pedig már szerettem volna nagyon, így kapóra jött az akció. Szerettem volna a harmadik színt is megvenni, de sehol sem találtam.




i like cotton candy-t jobban szeretem, mert jobban ki tudom használni, hétköznapjaimba nekem ez jobban beleillik.
Csomagolása átlátszó tégely, jól látni a szájfény színét, fekete felirattal és kupakkal. Az ecsete új számomra, de fel voltam rá készülve,mert mindenhol írták, hogy elég fura ez a homokóra alak. Szerintem meg lehet szokni, rá kell érezni a technikájára.




A trendsetter már kicsit erősebb szín, amit nekem még szokni kell, mert a natúr színeket szeretem amúgy de néha ilyen is kell. Mindenben megegyezik az előzővel, így ezt most nem taglalnám. 


essence 43 kiss you ajakrúzs



Talán ez volt a legnagyobb csalódás. Egyáltalán nem azt kaptam amit vártam. Ez a rúzs engem egy gyerek rúzsra emlékeztet. Felkenve nem is rúzs hatása van, hanem inkább szájfény. Tetszeni tetszik, de én rúzst vettem és nem szájfényt. Nem is tartós, gyenge is a színe, de azért mégis elég sűrűn nyúlok hozzá, de azt nem tudom megmondani miért. :D 

4 megjegyzés:

Thündérke írta...

A 05 pretty rockin' nagyon szép szín, a rúzs nekem is meg van régóta, elég gagyi :D nincs is több rúzsom az essence-től :D

Zitu írta...

Pont ma vettem meg ezeket a Stay with me szájfényeket,nagyon tetszenek:)

Aniko írta...

a fekete szemhéjpúdert nappalra is használom én legalábbis, számomra nem sok(k) :D

Eni írta...

Thündérke: Szerintem is nagyon gagyi az essence rúzs, többet nem is veszek.

Zitu: Én is nagyon rácuppantam most a stay with me szájfényekre. :)

Nikó: Tényleg? Akkor kipróbálom én is, hátha mégse annyira sok(k) :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.