JellyPages.com

2011. december 30., péntek

Palette Mousse Color - 465 Csokoládébarna

Palette 800 lánynak adta meg a lehetőséget, hogy kipróbálja az új hab állagú tartós hajfestékét és szerencsére nekem sikerült benne lennem, juppi! :) Amúgy is nagyon kíváncsi voltam már a hab állagú hajfestékekre, mert még nem próbáltam és örülök, hogy most volt rá lehetőség. A hajamról tudni kell, hogy alapból sötétbarna és a hátam közepéig ér ( vagy még lejjebb :D ). Sötétbarna festékkel volt sokáig festve, majd megunva a sötét színt átváltottam egy természetes barna nevű árnyalatra, persze ez csak a tövénél látszódott minimálisan, mert leszívatni nem szerettem volna, féltem, hogy tönkreteszem vele a hajam. Most a választásom egy csokoládébarna színre esett, remélve, hogy látni majd a színváltozást.


Így néz ki a hajfesték doboza, egy shakerre hasonlít. Ez tartalmazza a hajfestékhez való dolgokat, és ebbe kell összekeverni a "hozzávalókat". :D
A doboz tartalma: 1 tasak hajfesték por, 1 flakon színelőhívó, 1 tasak Hajfény Balzsam, 1 pár kesztyű, 1 használati utasítás és plusz ugyebár maga a leverő shaker.


Használata:
A színelőhívót bele kell önteni a keverő shakerbe és a hajfestékport is. Gondosan be kell zárni a shakert és alaposan össze kell rázni. A használati utasítás azt írja, hogy 40-szer rázzuk össze, de a fene számolta...összeráztam rendesen számolás nélkül. :) Utána pedig levéve a shaker tetejét, vigyük fel úgy a festéket mintha sampont használnánk, fejtetőn kezdve.

Kitérnék picit a hajfesték illatára. Már a shakert kibontva megcsapott egy finom málna illat, a festéket összekeverve pedig még jobban érződött. Egy élmény volt a hajfestés, semmi bűz, csupa málnafelhő! :)
A hajfény balzsam is nagyon finom illatú volt, és selymes lett tőle a hajam. És a lényeg a hajam tényleg látszik, hogy befogta a csokoládébarna, bár még nem tökéletes, de szerintem pár festés és tényleges fog látszódni, szóval következő festésnél is ezt a festéket fogom választani.

Szívből ajánlom mindenkinek ezt a hajfestéket, mert nagyon egyszerű használni, gyönyörű a színválasztéka, tartós, tényleg azt a színt kapjuk, amit ígér és még az ősz hajszálakat is elfedi (jó most lebuktam...)!

Ki próbálta már és hogy vált be?

5 megjegyzés:

Kriszti írta...

Én kipróbáltam nemrég és hihetetlenül rossz élmény -.-"
Az elején nekem is tetszett, jól fed az tény, de nekem kezd kikopni/meg Nikónak is, már leopárdmintás vagyok.. remélem neked nem fog! :)

Eni írta...

Én ilyet nem vettem észre, hogy kopna, nekem nagyon bevált, kár, hogy nektek nem. :(

Zsanci írta...

Ugyanezt az árnyalatot próbáltam és nekem eddig bevált! Pedig már majd egy hónapja festettem! Én adok még egy esélyt neki, Krisznek a szőkítés miatt dobta le foltosan az tuti. :)

Eni írta...

Nekem is nagyon bevált és ugyanevvel akarom festeni legközelebb is. Örülök, hogy megírtad a jó tapasztalataidat! :)

Névtelen írta...

Nagyon jó festék, végre magamnak is be tudtam festeni a hajam! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.