JellyPages.com

2012. január 2., hétfő

TeSminked.hu zsákmány

Írtam már, hogy megérkezett, de meg akartam várni vele a karácsonyt, ugyanis ez is a karácsonyi ajándékaim közé tartozik. Jól megnéztem őket, aztán szépen becsomagoltam és vártam a karácsonyt hogy végre ki is próbálhassam.


Mivel pont a TeSminked.hu születésnapján rendeltem, ezért ajándékba küldtek egy Maybelline szemhéjárnyalót. Én a Golden Brown árnyalatot választottam.


Volt már ilyen kiszerelésű szemhéjárnyalóm az Avontól, de azt nem szerettem pont az ilyen ecsete miatt, de ennek nagyon tetszik a színe, úgyhogy szerintem meg fogok vele barátkozni.


Hű a nevéhez Golden Brown, barna szín arany fénnyel, szerintem ennél jobb választásom nem is lehetett volna, teljes mértékben megfelel az én ízlésemnek, ugyanis imádom a barna színt.

Az első ténylegesen rendelt áldozatom a NYX Jumbo Yogurt ceruzája. Régóta szemezek vele, de most már, hogy a tesminked.hu-ról is meg lehet rendelni, így végre kipróbálhattam én is.


Tetszik ez a ceruza megoldás, érzem, hogy rohanós reggeleken nagy hasznát fogom neki venni. Ezért is választottam olyan színt, ami egy hétköznapi sminkhez tökéletes. 5 g, így szerintem sokáig ki fog tartani.


Strapabíró a ceruza, kemény műanyagból van és a kupakja is jól záródik. A festék krémes állagú, könnyen siklik a szemhéjamon, könnyű vele dolgozni.


Szerencsére ez a kép tökéletesen visszaadja a ceruza igazi színét, szerintem gyönyörű. Ezt is sűrűn fogom használni, már most nagy kedvencem.

A harmadik termék egy MAC Mineralize pirosító. Ő az ELSŐ MAC termékem, így neki egy külön bejegyzést szánok, mert megérdemli!


Rendeltetek már a tesminked.hu-ról? Ha igen, mit?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

én már sokszor rendeltem :) körömlakkot, szemhéjpúdert, pirosítót, szájfényt. Várom a pirosítóról a bejegyzést :$

Eni írta...

Pont most írom a pirosítóról, meg most ütemezek pár bejegyzést, mert indul az iskolaélet és jobbnak látom ha előre megvannak. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.