JellyPages.com

2012. január 3., kedd

Sunfleur - KÍMÉLŐ SMINKLEMOSÓ ARCTEJ

Ez az egyik termék, amit a Sunfleur Kozmetikai Kft.-től kaptam. Azért választottam ezt, mert már kifogyóban volt a sminklemosóm és kíváncsi voltam ez mit tud.

"A Sunfleur kímélő, sminklemosó arctej elősegíti, hogy bőre kíméletesen megtisztuljon a napi sminktől, valamint az arcbőrt érő szennyeződésektől. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, így kiválóan alkalmas a szemkörnyéki smink, illetve a szempillafesték eltávolítására is. Természetes, aktív hatóanyaga a Hársfa kivonat, a Grapefruit-mag olaj és a Pantheol nyugtató, gyulladást csökkentő hatásúak, ezzel is csökkentve az esetleges bőrirritációt. Az arctej tartalmaz Allantoint is, ami jó hámképző és kiváló sejtregeneráló tulajdonságú."




CSOMAGOLÁS
Fehér műanyag, barna és arany felirattal, mintázattal. Nagyon tetszik ez a színkombináció, bennem karácsonyi hangulatot kelt. A kupakja (most nagyon szakszerűen fogok fogalmazni...) homályosan átlátszó, vagyis látni az adagolót de nem teljesen. Nyomós az adagoló, annyit tudsz kinyomni amennyire szükséged van, higiéniai szempontból tökéletes.


ÁLLAG
Fehér, krémes állagú enyhe illattal.

HASZNÁLAT
"A sminkvattára nyomott tejjel kíméletesen, dörzsölés nélkül törölje le a sminket különösen ügyelve a szem környékének tisztítására."

POZITÍVUMOK

  • Érzékeny bőrűek is használhatják
  • Tényleg kíméletesen tisztít
  • A termék nem lett tesztelve állatokon
  • Kedvező az ára (ha jól tudom 1000 Ft alatt)

NEGATÍVUMOK

  • Szerencsére nincs sok, egy dolgot tapasztaltam, hogy a szempillák tövéből a fekete festéket kicsit nehezebb leszedni, de nem lehetetlen.

ÖSSZEGEZVE


Amióta megvan ezt a lemosót használom, és teljesen megvagyok vele elégedve. Ha kifogy szerintem újra fogom vásárolni.



Nektek milyen Sunfleur terméketek van és hogyan vált be?

Köszönöm a Sunfleur Kozmetikai Kft.-nek hogy kipróbálhattam ezt a terméküket.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Vizálló szempillaspirállal hogy boldogul?
Köszi a választ előre is:-)))

Eni írta...

Szia! Ne haragudj, de nem használok vízálló szempillaspirált, de sanda gyanúm, hogy nem bánik el vele vagy nagyon gyengén.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.