JellyPages.com

2013. április 6., szombat

Balea tusfürdők

Nagy nehezen sikerült kinőnöm az ajakápoló mániámat, erre most egy új szenvedély kerített hatalmába mégpedig a tusfürdők. Konkrétan a Balea tusfürdői. Szerencsére sűrűn jönnek ki új finomabbnál finomabb illatokkal így mindenki megtalálhatja magának a kedvencét. Az a baj, hogy nekem általában mindegyik illat tetszeni szokott, így egyiket se tudom otthagyni. Azért voltak csalódásaim is, amik használat közben mégsem jöttek már be annyira, azokat elajándékoztam.


Most hogy elvileg itt a tavasz és egyszer csak eljön a nyár is új illatokkal jött ki a Balea.

A két jobb oldali limitált tusfürdőről már volt szó ITT, nagyon vártam, hogy nálunk is lehessen kapni, szerencsére nem kellett sokat várni rájuk. 

Tusfürdő "Hawaii" ananász illattal -  Számomra totál pina colada és akkor innentől szerintem már nem is kell magyarázni. Napsütés, koktélok, tengerpart illúzió a zuhanyzás percei alatt. 

Tusfürdő "Brazil" mangó illattal - A mangó illatra én így nem ismertem volna rá, de mesés gyümölcsös illata van, fu de várom már a nyári gyümölcsöket. Ennek is és az ananászosnak is krémes állaga van, ez rikító narancs, az ananászos kivi zöld színű, nagyon mókásak. Elvileg mindkettőnek van testápoló párja, de én még csak az ananászosét láttam. 

Tusfürdő piros gyümölcs illatú, holt-tengeri sókkal és ásványokkal - A holt-tengeri dolgokkal nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak, így kíváncsi vagyok hosszabb távon milyen lesz ez a tusfürdő. Az illata ennek is nagyon finom gyümölcsös és az előző kettőtől eltérően ennek zselés-géles állaga van.

Tusfürdő narancs illatú, holt-tengeri sókkal és ásványi anyagokkal - Én már előre tudom ez lesz a nyári reggeleim kedvenc frissítő tusfürdője. Ha reggel tusolok jobban szeretek frissítő, citrusos tusfürdőket használni, mint gyümölcsöset, megkönnyíti az ébredést. 

Ezek lennének az új kedvenckéim.

Ti szeretitek a Balea tusfürdőit? :)

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Brazil Mangós tusfürdőnek BIG like!!!

Andus írta...

A brazil mangósat vettem meg ma, de a tengeri sós gyümölcsösön is gondolkodtam. Lehet azt majd az igazi nyári időben hozom el. Kíváncsi vagyok mennyire érződik majd rajta a só. :)

Névtelen írta...

Én is imádom a Balea tusfürdőket, már ki is néztem Párat. :D

djkaty írta...

Én is megvettem mindet, az ananászos kivételével, az nekem már kicsit túl sok. Egyébként a vérnarancsosat se hagyd ki, ha a holt-tengeri narancsos tetszik, mert annak egyszerűen fantasztikus az illata. :-)

Eni írta...

A vérnarancsos is új lenne? Mert én mintha azt már próbáltam volna, csak új csomagolást kapott, nem? Azért veszek legközelebb belőle egyet ha arra járok. :)

djkaty írta...

Nem tudom, de nekem januárban tűnt fel, és konkrétan annyira jó az illata, hogy olyan, mintha gyümölcslé lenne, és rá is van írva, hogy nem szabad meginni :-D

Eni írta...

Szerintem az összes Balea tusfürdőre rá van írva, hogy fogyasztásra nem alkalmas. :D

djkaty írta...

Na, majd megnézem a többit is. :-)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.