JellyPages.com

2012. november 14., szerda

Közvélemény kutatás

Sziasztok!

Egy kis közvélemény kutatást tartok a blog oldalsávjában. Két kérdésre várom a válaszokat. 

Az egyik, hogy miről olvasnátok szívesen a blogon. A válaszok alapján próbálom alakítani a blog életét, mert úgy érzem most eléggé megakadtam. Ha a megadott választásokon kívül van még bármilyen ötletetek azt is szívesen fogadom. 

A másik kérdés pedig az Avonos termékekre vonatkozik. Mióta Tanácsadónő lettem egyre több Avonos terméket próbáltam ki és az ilyen bejegyzések száma is megszaporodott. Nem tudom kit mennyire érdekelnek ezek a termékek, ezért ezt szintén választás elé állítottam. Szívem szerint elhagyni semmiképpen nem szeretném, mert nekem már tényleg az életem részévé vált, heti 1-2 poszt belefér, de meglátjuk Ti mit akartok. Ha szabad utat adtok az Avonnak akkor pedig hozom őket dögivel.

Bármi ötlet, kérés, kérdést nyugodtan írjátok meg kommentben. Aki pedig válaszol annak nagyon szépen köszönöm!

Eni.

4 megjegyzés:

Panni írta...

Hozd az Avonos teszteket, ugyanis nincs sok teszt róluk, én mindig elolvasom! :)

Unknown írta...

Az Avonos bejegyzések mindig érdekelnek(törzsvásárló vagyok 5 éve:)), és egy-egy új termék megvásárlása előtt általában elolvasom a véleményeket. Bár a bejegyzéseidből észrevettem,hogy mi 2 katalógussal rendszerint előrébb járunk..

Névtelen írta...

Engem is érdekelnek az Avonos bejegyzések.
Mindg van 1-2 termék amit kinézek, hogy megvegyem, de mivel nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz, meg mert már csalódtam pár cuccban, így nagyon megfontolom a vásárlást.

Eni írta...

Örülök, hogy szívesen olvassátok az Avonos bejegyzéseket, nem fogom abbahagyni, jönnek szépen sorba. Avval sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy valaki már előrébb jár katalógus ügyileg. Azért lemaradva sem érzem magam, mert mindig az Avon szerinti aktualitásokat mutatom. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.