JellyPages.com

2012. november 29., csütörtök

Körömmánia - Lovely Must Have Nr. 6

A Lovely a Moulin Rouge után egy újabb kollekcióval jött ki, ami a Must Have nevet kapta. A Moulin Rouge lakkjai engem teljesen elvarázsoltak és az új kollekció lakkjait is érdemes megnézni, mert úgy érzem a Lovely felvette a kesztyűt és tartogat még számunkra kellemes meglepetéseket. Az a jó benne, hogy a MR lakkok már hetek óta kinn vannak és folyamatosan töltik őket, nem úgy mint más márkáknál, hogy versenyt kell futni a termékekért. 


A Must Have Glam Style lakkok közül hármat szereztem be, most az Nr. 6-os számút mutatom meg. Sajnálom, hogy nincs fantázianevük, hátha a következő kollekciónak lesz. :)
A lakk üvege teljesen olyan mint a MR lakkjai, viszont a matrica már nincs felhólyagosodva. A fekete kupakját feldobja a csillagos holo csík. Az ecsete pici, vékony, de gond nélkül lehet vele lakkozni. 


Az Nr. 6-os lakk egy tejeskávé színű, ezüst mikrocsillámokkal teli lakk. Én amúgy is odáig vagyok a barna, natúr sminkekért és lakkokért is és ez gyönyörű, visszafogott, mégis kicsit érdekes a mikrocsillámok miatt.


Az üveg 9 ml lakkot tartalmaz, a Rossmann-ban vettem és 374 Ft-ba került.  Az eredeti ára ennél picit több, mert most akció van a Lovely pultnál, ami szuper, mert még olcsóbban tudunk hozzájutni. Érdemes az ilyen akciókat figyelni, mert a Lovely-nál sűrűn akcióznak.

Nektek, hogy tetszik ez a lakk? 

Lovely weboldal: http://lovelymakeup.pl/hu/

6 megjegyzés:

Unknown írta...

de jóó :)
milyen hamar száradt meg?

Eni írta...

Zsófi szerintem átlagos a száradási ideje. A következő posztban leírtam, hogy a Rimmel lakk elrondította a lakkozásaimat, köztük ezt is, de ki fogom próbálni más alaplakkal is.

Ani smink és köröm írta...

Határozottan szép :)

Eni írta...

Igen, imádnivaló! :)

Manna (mannakörmök) írta...

deszép. :)

Thündérke írta...

Nagyon szép a színe :) tuti lecsekkolom őket :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.