JellyPages.com

2012. november 23., péntek

Körömmánia - It's Raining Men

Sziasztok! :)

Már mutattam a SPARITUAL lakkot amit a beauty.hu-tól nyertem. Miért ezt választottam? Azért mert mindenképpen egy különleges színt szerettem volna, és ahogy néztem a képeket a neten róla ez igazán annak tűnt. 


Az üveg 15 ml lakkot tartalmaz, egy darabig biztosan elég lesz. A kupakja lila, redős gumi. Ez az első ilyen lakkom aminek gumis a kupakja, nekem tetszik, legalább nem csúszik ki a kezemből a kupak, bár eddig sem volt ilyennel problémám. Az ecsete hagyományos, hosszú, keskeny. Könnyen lehet vele lakkozni, nem csíkoz. A színe tényleg különleges, halvány lila és ahogy forgatom úgy csillan meg benne a rózsaszín és az arany. Igazi színjátszós lakk.



A száradási idejével nem vagyok megelégedve, vagy én rontok el valamit. :) Úgy gondoltam, hogy sötétlilán is szépen mutatna, ezért úgy is próbáltam ki először, hogy a gyűrűs és hüvelyk ujjamra kentem egy réteg Rimmel Nail Rescue lakkot, két réteg sötétlilát majd rá egy réteget az It's Raining Men-ből, a többi ujjamra pedig egy réteg Rimmel majd jött 3 a SPARITUAL-ból. Igen lehet így sok rétegnek tűnik és én voltam türelmetlen a száradással, sikerült szét is trancsírozni a lakkozásom, szedtem is le mérgemben. Másnap gondoltam okosabb és ügyesebb leszek. Időm mint a tenger megtudtam várni, hogy megszáradjon. Egy réteg Rimmel Nail Rescue és utána 2 réteg It's Raining Men.  Ezt láthatjátok a képeken is. Elfért volna még egy harmadik réteg is, mert a körömvégek átlátszanak, de nem akartam megkockáztatni, hogy megint nem szárad meg normálisan. Vártam is sokat a rétegek között, hogy biztos megszáradjon. Délelőtt festettem ki a körmeimet, és kora délután sikerült szereznem lenyomatot és karcolást bele. Szóval megint elcsesződött a lakkozásom, én pedig idegbeteg lettem megint. :D Ki fogom próbálni más alaplakkal, mert már elég a végét járja hátha az a ludas, de mindenképpen próbálkozom még vele, mert nem hiszem el, hogy egy ilyen szép lakk ezen bukjon el. Persze sötétlilán is megmutatom majd.

Nektek hogy tetszik? :)



4 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...


:)

Névtelen írta...

Nagyon jó színe van :)

Smyrna Kyle írta...

Fu ennek gyönyörű színe van! Imádom az ilyen színáthajlós lakkokat! Nekem is van hasonló csak az lila-zöld átmenetes :)

Eni írta...

Hu az is nagyon szép lehet! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.