JellyPages.com

2012. november 11., vasárnap

Avon LUXE szempillaspirál

Sziasztok! :)

Csütörtökön megmutattam az Avon LUXE rúzsok mintáit, remélem tudtam segíteni valakinek a választásban. A rúzsok mellett még a szempillaspirálra voltam nagyon kíváncsi, így azt is megrendeltem. Még nem sok luxus márka szempillaspiráljához volt szerencsém, így érdekelt, hogy az Avon luxusnak mondott spirálja mit is tud.

Mit ígér?

Ultrasötét szín és ultraragyogó volumen nagyszerű keveréke. A klasszikus spirálkefe formázza, kiemeli és intenzívvé teszi a szempillákat a tövüktől a végükig. Tartós viselet, nem tapad össze.

- dúsabbá varázsolja a szempillákat
- lenyűgöző, csábító pillák
- fekete gyémántport és Color Glam komplexet tartalmaz az ultrasötét színért és az elragadó tekintetért
- kihangsúlyozza az egészen apró szempillákat is, anélkül, hogy azok összetapadnának
- tartós viselet


A spirál doboza lila, kígyómintás arany felirattal. A dobozon megtalálható minden információ. 
Maga a spirál arany csomagolást kapott, gondolom ez is szimbolizálni akarja, hogy luxus termékkel van dolgunk. A spirál "törzse" matt arany, felirat rajta fényes arany és a kupakja is fényes arany. Nekem tetszik, hogy semmi felesleges szöveg vagy matrica nincs rajta. 


A fenti képen jól látható, hogy a spirálnak van egy lapított és kerekded oldala, igazság szerint nem tudom ennek mi a helyes megnevezése, de én még ilyennel nem találkoztam, valószínű ez is egy újítás, nekem tetszik. 


A spirál keféje, ami valljuk be sorsdöntő lehet egy spirál választásában, nálam biztosan. Én kifejezetten örülök, hogy nem szilikon, hanem a klasszikus sörtés változat. Elegendő festéket vesz fel, a kis pillákat és a szemzugban is könnyedén lehet vele spirálozni, plusz ahogy ígérte sötét fekete színe van.


Itt egy kis kollázs, hogy mit tudtam kihozni a pilláimból a LUXE szempillaspiráljával.

Első képen a csupasz pilláim vannak. Látni, hogy nem verdesik a plafont, így egy kis hosszabbítás nem árt neki, meg egy kis dúsítás is, mert én azt úgy szeretem.
Második képen egy rétegben vittem fel a festéket. Szépen szétválasztotta a pillákat, de nem művelt velük csodákat, enyhén befestette őket, de igazából ennyi. Itt eléggé csalódott voltam. 
Na de nem hagytam ennyiben, nekiestem a pillámnak, ez látható a harmadik képen. Jó párszor áthúztam a pilláimat a spirállal, cikkcakkban is és végül ezt sikerült kihozni belőle.

Végülis nekem a végeredmény tetszik. Kicsit munkás a dolog, de megéri, mert tartós, nem potyog le és szép fekete a színe. Nyilván akinek hosszabb és dúsabb pillái vannak, mint nekem, annak sokkal jobban beválna. Krémmánián olvastam, hogy sok lány többet várt tőle, amiben igazat kell adjak, mert én is drámaibb hatást vártam, de elnézve a harmadik képet mégsem olyan vészes. 

A 16-os katalógusban lehet megvásárolni bevezető áron, ami 1949 Ft. (eredeti ár: 2600 Ft)

Nektek, hogy tetszik ez a szempillaspirál? Próbálta már valaki? :)

4 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Hüm, hüm, nem rossz, de tényleg nem az igazi.

Eni írta...

Igen Verus, a tömör véleményem nekem is ez. :)

Thündérke írta...

Engem nem fogott meg sajnos:(

PAncsi írta...

Én is többet vártam tőle ...
Szerintem ennyiért nem fogom megvenni

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.