JellyPages.com

2012. november 8., csütörtök

Avon LUXE ajakrúzs minták

Az Avon 16. kampányától lehet kapni az új LUXE névre hallgató vonalát ami szemhéjfesték palettát, szemhéjtust, szempillaspirált, kőpúdert, alapozót, szájfényt és ajakrúzst tartalmaz. Mivel tudom, hogy nem egyszerű katalógusból színt választani ezért most megmutatom Nektek mind a 15 LUXE rúzs színét.

"Luxus összetétele mennyeien puha, hidratált extázist ad ajkaidnak. A krémes színnel együtt teljesen új rúzsozási élményt kínál." 


Pink Satin - Provocative Pink - Runway Plum - Polished Rose - Pink Ruffles


Silky Apricot - Glam Poppy - Couture Copper - Nude Slip - Lustering Nude


High Style Coral - Rose Silk - Red Haute - Stiletto Red - Designer Red

A rúzsok krémes állagúak, a minták kétszeri áthúzással készültek. A Runway Plum árnyalatot próbáltam ki, krémes állagának köszönhetően könnyű vele rúzsozni, a számat nem szárította, sőt hidratálta is. Tartósságát jónak mondanám, szépen egyenletesen kopik, az ivást még bírja, az evést kevésbé. 

A LUXE rúzsok mindegyike egy pompás arany csomagolást kapott, ami tényleg a luxus érzetét kelti. Mindegyik rúzs 3,6 g és a 16. kampányban 1599 Ft-ért lehet megvásárolni.

Remélem tudtam valakinek segíteni a választásban! :)

Nektek melyik árnyalat tetszik? :)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mintákat mennyiért veszed?

Eni írta...

A minták ára kampányonként változó. Olyan 60-100 Ft körül mozog az ára/darab, de szokott olyan lenni, ha 10 db-ot rendelsz akkor olcsóbb.

paphu írta...

váóóó, nem gondoltam volna, h ennyire szépek! Különösen a középső sor tetszik ^.^

Dávid Brigitta írta...

Nem tudnál küldeni a pink ruffles árnyalatról a szádon egy képet?..Akarok rendelni, de így látatlanban bátortalan vagyok:)

Köszi szépen előre is:)

Eni írta...

Szia! Megadod az e-mail címed és akkor oda küldök képet. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.