JellyPages.com

2011. december 10., szombat

VICHY - Hidratáló krém problémás bőrre

Tudni kell az arcbőrömről, hogy eléggé problémás. Évek óta küzdök, hogy egyszer nekem is gyönyörű arcbőröm legyen, több kevesebb sikerrel. Rengeteg terméket kipróbáltam már és folyamatosan keresem az új dolgokat, amik majd megoldást nyújtanak nekem. Így vettem meg a VICHY Normaderm Triactiv hidratáló krémét problémás bőrre. Szorgalmasan kentem, aztán mikor elfogyott 2 hete úgy voltam vele, nem is olyan jó ez a krém keresek valami újat, addig is használom az egyik Avonos arckrémet. Óriásit tévedtem! Ugyanis ez a krém úgy hatott, hogy közben észre sem vettem, és akkor éreztem meg igazán a hiányát mikor már nem volt, rohantam is a gyógyszertárba megvenni.


Egy olyan akcióba futottam bele, ha veszel egy nappali vagy éjszakai arckrémet akkor ajándékba adnak hozzá egy zöld szilikon órát. Őszintén szólva nem tudom még hogy fogom beiktatni az öltözködésembe ezt a neon zöld órát, de egyszer biztos hasznát veszem.



Krémről:
Küzd a visszatérő bőrhibák, a kitágult pórusok és a fényő bőr ellen.
Csökkenti a bőrhibák megjelenését.
Tartósan hidratál.
Hosszan tartó matt hatást biztosít.
Paraben-mentes. Hipoallergén.
Nem mitesszerképző. Érzékeny bőrre is megfelelő.


Nekem nagyon bevált ez a krém, és ajánlom mindenkinek akinek problémás a bőre. Igaz az ára kicsit borsos 4119 Ft, de ezért 50 ml arckrémet kapunk ami nagyon sokáig elég.

Kinek vált még be ez az arckrém?

6 megjegyzés:

n_norii. írta...

Nekem is elég problémás a bőröm, és én is sokáig kerestem a megfelelő krémet és arcos cuccokat. Neutrogénát használok, eredeti ára 1500-1600 Ft körül van, és nekem tökéletesen bevált. :))

Eni írta...

Én még nem próbáltam a Neutrogénát, de akkor úgy látszik itt az ideje. Mit használsz pontosan, mit ajánlasz nekem? :)

n_norii. írta...

Neutrogena Pink Grapefruit Facial Wash :)) google-ba szerintem üsd be előbb és nézd meg, hogy hogy néz ki, így talán könnyebben megtalálod majd a boltban :) Van hozzá arcradír is, de az nekem nincs, én emellé heti 2x Clean&Clear-t használok :) Egyébként nagyon finom illata van, pumpás. Én szeptemberben vettem és még MINDIG nem fogyott el az üveg feléig ! Ajánlom (:

Eni írta...

Igen hallottam már róla, de még nem próbáltam ki, de szerintem itt van az ideje! :) Köszi szépen, hogy írtad! :)

Bellala írta...

Örülök, hogy rátaláltam erre a posztra, régóta szemezek a Vichy krémekkel, így bátran be merek vállalni egyet :)

Eni írta...

Örülök, hogy segíthettem. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.