JellyPages.com

2011. december 7., szerda

Lovely - Disco make up set

Bevallom őszintén ez a második Lovely termékem, ja nem a harmadik a repedezős lakkról már el is felejtkeztem, az első a fekete tus volt. Szóval nem igazán szoktam nézelődni a Lovely háza táján, de most ott maradt a tekintetem ezen a palettán és közelebbről is meg kellett néznem.


Hivatalos neve: Világosító, diszkós szemhéjpúder összeállítás 01.
Fogalmam sincs honnan jött a világosító megnevezés, diszkós meg talán a csomagolás miatt, hogy rajta a hangfal meg a púdereken a disco felirat és a hangjegyek, de az biztos hogy én ezeket a szép fényesen csillogó púdereket nem csak a discoban fogom hordani.
Kezdjük ott hogy le van fóliázva, vagyis senki nem nyúlhatott bele előttünk, piros pont! Elég masszívnak tűnik a műanyag, strapabíró darabnak tartom. És a kinyitása, na az sem minden napi. Jobb oldalt van az a felirat hogy Push here, ott kell megnyomni, és tádám az lemegy a teteje meg fel, én ilyennel még nem találkoztam. Egy probléma van evvel, mégpedig az, hogy ha kinyitom nem valami stabil, dőlöngél.



6 szín található benne, 2 sötétebb egy fekete és egy sötét lila, ők ketten elég gyengén muzsikálnak. Viszont a többi négy szín eszméletlen szépek. Egy tusvonallal feldobva szerintem rengetegszer fogom használni.
Közelebbről a hat szín:




Volt még egy barnás összeállítás is, de nekem ez a verzió jobban tetszett most. Rossmann-ban vásároltam, és 599 forintba került. Nettó tömege: 7,5 g
Itt pedig megmutatom, hogy produkálnak a színek a kezemen, alap nélkül:


Kinek van meg ez a paletta vagy a másik verzió? Nektek hogy tetszik? Szeretnétek vele sminket?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

én is néztem ma a palettát, de 3 volt, és mindegyikbe valamelyik szín el volt törve :/ lehetne vele smink *-* amúgy tetszik a blogod <3

Eni írta...

Uhjaj most annyira örülök ennek a kommentnek, hogy el sem tudom mondani :D Köszönöm szépen! :) Lesz smink vele ha szeretnéd! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.