JellyPages.com

2012. augusztus 24., péntek

essence stay all day hosszan tartó szemhéjfestékek

Az essence leárazásokon sikerült megkaparintanom kettő stay all day hosszan tartó szemhéjfestéket, pontosan a 05 CAMP ROCK és 03 STEEL THE SHOW-t. Régebb óta szemezek ezekkel a krémes szemhéjfestékekkel, de eredeti árukon mégsem vettem meg őket, viszont 299 Ft-ért szerintem bőven megéri.


A szemhéjfestékek csavaros tégelyben találhatóak, amik jól záródnak, de könnyen le is lehet őket csavarni. A fenti képen felülnézettből látni a tégelyeket. Nekem tetszik ez a design, bár ha így felülről nézem őket egyáltalán nem lehet megkülönböztetni a kettőt.


A tégelyek alján megtalálható a szemhéjfestékek száma és fantázianeve és egyéb információk. Mindkét tégelyben 5,5 g anyag van, ami nekem szerintem egy életre elég lesz.


05 CAMP ROCK - 03 STEEL THE SHOW

Kinyitva mindkét tégelyt elég egyformának tűnik a kettő. A CAMP ROCK egy ezüstös fényes krémes festék, ez kicsit darabos, nehezebben lehetett kenni. A STEEL THE SHOW egy barnás árnyalat ezüst csillogással, sokkal krémesebb állagú, így könnyebben lehetett kenni is.



05 CAMP ROCK - 03 STEEL THE SHOW

A minták a kézfejemen készültek mindenféle alap nélkül. Ujjal nyúltam a tégelybe és úgy készítettem őket egy húzással, tudom nem valami higiénikus, de most így egyszerűbb volt.
A rendes színűk itt jobban látszik, itt már nem hasonlítanak annyira. Őszintén szólva nekem a STEEL THE SHOW jobban tetszik a barnás árnyalata miatt, de azért a másik sincs leírva. Sminkben még nem próbáltam őket, de szerintem egy füstös sminkhez kiválóak lesznek.

Nektek hogy tetszik? :)

4 megjegyzés:

Neon Rider írta...

Nagyon tetszenek ezek a csavaros tégelyes szemhéjfestékek..:)

Ha van kedved látogass el néha hozzám:) Én már egy jó ideje csendben követlek:) ( feliratkozva természetesen:))
beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

Eni írta...

Köszi! :)
Én is nemsokára bekukkantok hozzád! :)

Thündérke írta...

Nekem a steel the show van meg, régen elég sokat használtam alapként ! :) Szép színeket lehet vele kihozni! :)

Eni írta...

Ki fogom próbálni alapként is, köszi a tippet! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.