JellyPages.com

2012. augusztus 6., hétfő

Avon Tanácsadónő lettem :)

Szerintem nincs olyan nő aki ne ismerné az Avont, ne lapozott volna át egy katalógust vagy esetleg ne rendelt volna már valamit az Avonból. Őszintén megmondom én imádom a katalógust átnyálazni elölről, hátulról, oda-vissza aztán újból. Annak ellenére nem vagyok őrült Avon fan, mert például az arcápolási termékeimet semmi pénzért nem cserélném le és azok nem az Avonból vannak. Persze vannak olyan termékek, amik elnyerték a tetszésemet és ma már a termék kínálat nagyon széles, mindenfélét megtalálhatunk benne amit csak szeretnénk. Az akciókról is érdemes szót ejteni, mert bizony rengeteg van, amit érdemes kihasználni.


Miért lettem Tanácsadónő?

Ennek olyan egyszerű oka van, hogy senki olyan nem volt a közvetlen közelembe akitől tudtam volna rendelni. Mindig valakinek a valakije Avonozott és volt rá példa, hogy félúton elakadt a rendelés, nem kaptam meg amit rendeltem, akkor ment a mérgelődés és ebből lett elegem. Úgy gondoltam, hogy kezembe veszem az irányítást és elmentem regisztrálni, így már ilyennel nem lesz gond. Nemrég vágtam bele, de már most borzasztóan tetszik. A regisztrációkor is teljes mértékben segítőkészek voltak a lányok, sőt azóta már egy welcome party-n is voltam, ahol részletesen bemutatták az Avont és a termékeket. Szerdán is lesz egy összejövetel, ahol a sminkelés lesz a központban oda is szeretnék menni, és minden ilyenre ami a jövőben lesz.


Avon dobozkák :)


Ez már saját rendelés, hamarosan bővebben írok róluk.


Ezeket ajándékba kaptam a regisztrációkor és a welcome party-n. :)

A jövőben többször lesz Avon a blogon, tervezem az aktuális katalógus bemutatását is, de remélem ezt senki nem bánja. A fenti termékekről lesz teszt, ki mire kíváncsi? :)

Szóval nálam most nagy a boldogság, szeretek vele foglalkozni és remélem a jövőben is sok örömem lesz benne. :)

3 megjegyzés:

Rékus írta...

De jó, én szurkolok neked. :)
http://vogueandlife.blogspot.hu/

Thündérke írta...

Na' tök jó! :) !

Eni írta...

Köszi Lányok, aranyosak vagytok! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.