JellyPages.com

2012. augusztus 11., szombat

Balea Young bevásárlótáska és új limitált termékek

Szerintem már sokan hallottatok erről a bevásárlótáskáról. A dm-ben lehet most kiváltani 10 pontért. Igen tíz! Szóval még a hülyének is megéri, nem hogy nekem. 
A táska mérete 45x38 cm. 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült, 30 liter űrtartalmú, 15 kg teherbírású, szakadásbiztos és vízálló. Újrahasznosíthatóságával óvja a környezetet!


Persze limitált számban kapható, úgyhogy félő, hogy akik már szeretnének azok lemaradtak róla, de azért érdemes rákérdezni. Mert most viszi boldog-boldogtalan, persze megértem, mert nagyon jó kis táska, 10 pontért meg főleg. Előttem egy lány vagy 8 darabot vitt el. Én beértem kettővel, egyiket anyukámnak adtam, nagyon örült neki.
Bevallom őszintén én sokkal jobban szeretem a pontjaimat ilyenre beváltani, mint kuponfüzetre, mert abban úgyis lesz olyan amit fel sem használok, szóval teljesen felesleges. Ilyen akciók viszont ritkán vannak, ha van akkor kevés darabszámmal, a hűtőtáskáról is lecsúsztam például. 

Ha már ott voltam a dm-ben körbenéztem, és kinn voltak a polcon az új Balea Young limitált szériás termékei. Nagyon csábítóak voltak, megszagoltak egy két dolgot és finik voltak, de megálltam és nem vettem semmit, mert amúgy most nincs szükségem annyira semmire. De nagy a csábítás azóta is!


Ti kiváltottátok a táskát?
Kipróbáltatok már valamit az új Balea Young termékek közül? :)


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én is 2 táskát hoztam haza, 20 pontot megért, a blokkon azt írták h. kb. 600Ft/táska az értéke. Nekem tetszik, mert nagy és tépőzár is van rajta, strandtáskának is elmegy (ne víztől csepegő cuccokat rakjatok bele). A minta fiatalos, sohasem szerettem az olaj táskákat, amelyeken csak egy óriási boltreklám van. 10 pontja szerintem mindenkinek akad, annyira minimális... aki időben ment (első nap) annak jutott szerintem.

Névtelen írta...

*olyan

Eni írta...

Bizony bizony jó nekünk ez a táska, sajnálom azokat akik lemaradtak róla. Hátha adnak még ki, hogy ennyire népszerű. :)

Névtelen írta...


Hát én is lemaradtam sajna...A héten láttam meg egy ilyen táskát egy lánynál miközben szálltam le a buszról...Mit mondjak, nem bírtam levenni a szemem róla! Esetleg nem lenne valakinek egy felesleges???? Természetesen kifizetném

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.