JellyPages.com

2012. március 12., hétfő

Hajvégápolók - Gliss Kur, Kallos


Sokáig nekem nem is volt hajvégápolóm, mert úgy gondoltam elég a balzsam amit használok. Viszont mióta egyre hosszabb a hajam, úgy érzem több törődést igényel, így a hajápolásom kibővült a hajvégápolóval. Azóta már kettő is a birtokomban van, egy Gliss Kur és egy Kallos.



Gliss Kur - Folyékony hajvégápoló

Első hajvégápolóm ez a Gliss Kur hajvégápoló volt. A Rossmann-ban vettem akciós áron kb. 1000 Ft-ért. Pumpás adagolója van szerencsére, így annyit nyomhatok ki belőle pont mint amennyire szükségem van. Nagyon kevés is elég, én általában 2-3 pumpányit szoktam a hosszú hajamra kenni. Állaga sűrű, tejszerű és nagyon finom az illata. 7 tápláló olajat tartalmaz, ami védi a hajvégeket a szálkásodás ellen. Minden napi használatra alkalmas. Száraz vagy nedves hajra is használható. Nem kell kiöblíteni. 50 ml.



Kallos hajvégápoló szérum

Fodrászkellékesnél vettem nevetséges 500 Ft-os áron. Nagyon jó vétel volt és egyre jobban kezdenek érdekelni a Kallos termékek. Szintén pumpás adagolója van, viszont ennek az állaga olajos. Ebből is elég egy kevés, amit a hajam nagyon hamar beszív. Szintén lehet száraz vagy nedves hajra használni és nem kell kiöblíteni. 30 ml.

Felváltva szoktam használni a két hajvégápolót, száraz és nedves hajon is szuperül hatnak. Hajmosás után még a vizes hajamba szoktam bemasszírozni, de van hogy ilyenkor elfelejtem és akkor hajszárítás után kenem be valamelyikkel a hajam.

Ti milyen hajvégápolót használtok? :)

11 megjegyzés:

Csipkelány írta...

én avon-osat használok. szeretem.én általában száraz hajon használom, de nem tudom, hogy mikor kéne tulajdonképpen

Unknown írta...

Magasan az avoné a legjobb a ,,piacon,,!

Fleur írta...

Én is Gliss Kurt használok és szeretem. Én csak 2-3 naponta használom.

Zitu írta...

Én is Avonosat használom egy jó ideje,nagyon szeretem!A Gliss Kur kínálatából párat már kipróbáltam,de sajna nem váltak be:(

Eni írta...

Az Avonosról én is sok jót hallottam, szerintem az lesz a következő áldozatom. :)

Aviana Rahl írta...

Én is az Avon mellett voksolok!!

Eni írta...

Akkor most már tuti hogy megrendelem az Avonos hajvégápolót ha már ennyien mondjátok! :)

Ánítá Babi írta...

Én a Gliss Kur hajolaját használom, azt a sárgás olajos színű hajvégápolóját, meg volt már Mülleres meg TAB-os is, de ez a G.K. jött be a legjobban nekem.:)

Eni írta...

Azt még nem próbáltam, nem túl olajos?

Fruska írta...

én most vettem 2 napja a kallos-t eddig tetszik, majd meglátjuk később:)

Fruska írta...

én most vettem 2 napja a kallos-t eddig tetszik, majd meglátjuk később:)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.