JellyPages.com

2012. március 4., vasárnap

Sunday Feeling #8


Végre itt a jó idő, már nagyon vártam. El is raktam a vastag téli kabátomat, vastag sálakat, kesztyűket, sapkákat helyettük előkerültek az átmeneti kabát, ballonkabát, bőrdzsekik, vékony sálak. De jó lesz végre őket hordani.  És ahelyett, hogy kinn élvezném a kezdeti tavaszi időt helyette benn vacogok egy vastag takaró alatt, ugyanis sikerült megfáznom. Gratulálok magamnak!


Tegnap, vagyis szombaton kakaós napot tartottam. Az arcomra feltettem a csokis maszkot, a lábamat pedig beáztattam forró vízbe, amibe kakaós fürdősót tettem. A fürdősót most használtam először és nagyon finom és erős kakaó illata van, utána még a lábamon is éreztem.


"Lánybibliák" a héten elég sokat forgattam őket, de legjobban Fejős Éva: Hotel Bali című könyve ragadt meg. Még Karácsonyra kaptam, de csak most kezdtem el olvasni, és azóta le sem tudom tenni. 


Walking Dead - Teljesen rá vagyok kattanva erre a sorozatra. Aki nagy sorozatfüggő és még nem nézi annak nagyon ajánlom, de igazából mindenkinek. Aki már nézi az ossza meg velem a véleményét, hogy csak engem húzott ennyire magával vagy tényleg jó. :D


A héten sikerült megtalálnom a Chanel Péridot lakk hasonmását. Nagyon örülök neki, azóta is ez van a körmömön. 


És végül egy kép rólam, ami a hét elején készült. :)

Most pedig megyek kicsit készülni a holnapi napra, mert prezentációt kell előadnunk a suliban és nagyon izgulok. Szurkoljatok, hogy jól sikerüljön! :)

Nektek hogy telt ez a hét? :)

4 megjegyzés:

Thündérke írta...

bájos vagy :$

Eni írta...

Te pedig tündéri! :)

samelike írta...

walking dead!!!!!!!!!!!!!! :D
imádom függő vagyok alig várom a mai részt!!!! dejó, hogy mások is szeretik!!!

Eni írta...

Én is imádom, hu de jó akkor már ketten vagyunk! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.