JellyPages.com

2012. március 26., hétfő

Elhasznált termékek #2


Megint összegyűjtöttem azokat a termékeket, amiket az elmúlt időszakban elhasználtam. Nehezen fogytak a dolgok, de azért elég szépen összegyűltek mostanra.


Balea Young Sweet Heart! Turbékoló madaras tusfürdő: Kezdeném avval, hogy nem tetszik az illata, ezért kb. félúton félre is raktam elkezdtem mást használni, viszont újból elővettem, mert nem akartam, hogy kárba menjen. Az illatát a végére megszoktam, de biztos nem fogom újravásárolni. Pechemre van ilyen testápolóm is, mert csomagban vettem, annak az illata sem tetszik... A csomagolása viszont nagyon szép. A bőrömet nem szárította ki, a dolgát jól végezte.

Dove visiblecare krémtusfürdő: Sajnálom hogy elfogyott, mert ezt nagyon szerettem. Nem igazán használtam még krémtusfürdőt eddig. Nagyon jól hidratálta a bőröm, puha, selymes volt a használata után. Az illata finom.


Gliss Kur Express Hajregeneráló Balzsam -  Festett, színezett hajra: Szinte már az összes ilyen balzsamot kipróbáltam és mindet szerettem. Most ez fogyott ki. Hajmosás után, törölköző száraz hajamra szoktam ráfújni és kifésülöm a hajam. Sokat segít a gubancolódás ellen és finom illatú lesz a hajam utána. És ugye ez még védi a festett hajat is.

Gliss Kur Ultimate Repair Hajbalzsam: Szerintem észrevehető, hogy nagyon szeretem a Gliss Kur termékeit. Így ezt a balzsamot is. Erősen sérült és száraz hajra való. Folyékony keratin komplex-szel biztosít kifésülhetőséget és javítja még az extrém sérüléseket a haj belsejében és külső felületén. Az illata finom.


Nivea SOS Comfort Sensation kézkrém: Ez a kis Nivea kézkrém benne volt a táskámban így néha tényleg életet mentett. Mély nyomokat viszont nem hagyott bennem, a dolgát végezte, az illata finom. A végére sikerült letörnöm még a kupakját is, szerencsére már pont kifogyott.

Rexona Shower Clean Fresh Deo: Szerettem mert tényleg hatásos volt és az illata is kellemes, viszont a kedvenc Dove uborkásamat vettem újra. Ha az elfogy lehet visszatérek erre.

Garnier Essentials Rózsakivonat Sminklemosó tej: Végére hagytam amit a legjobban sajnálok, hogy elfogyott, viszont most nem fogom egy darabig újravenni, mert már a Sunfleur sminklemosóját használom. Rózsakivonattal gazdagított összetétele kíméletesen és gyorsan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, bőre tiszta és bársonyos lesz. Ez ahogy le van írva mind igaz. Én csak a szememre használtam, de arcra is lehet. Szívből ajánlom mindenkinek. :)

Ennyi mindent használtam el mostanában. Amint összegyűlik a következő adag jövök velük! :)

4 megjegyzés:

Renii írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Renii írta...

Pont az előbb gondoltam arra, hogy nemsokára összegyűlik megint egy bejegyzésnyi üres flakonom. :D A baleás tusfürdőt szagoltam, és tényleg nagyon rossz. :S

Thündérke írta...

jajj a turbékolós tusfürdő... én is csak NAGY nehezen használtam el régebben, de az a fura , hogy először tetszett az illata, aztán fúj, olyan büdinek éreztem :).

Eni írta...

Igen először nekem is tetszett, aztán már nagyon nem.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.