JellyPages.com

2012. március 4., vasárnap

Februári kedvencek


Ez a hónap elég gyér volt kedvencek terén. Nem sok minden változott a megszokottaknál. Márciusban igyekszem újdonságokat felfedezni, és nem leragadni mindig egy terméknél.

  • Alverde Mandarinos testvaj - Volt már róla szó, nem is egyszer. Nagyon megszerettem, hideg időben tökéletesen végezte a dolgát. Finom az illata. Ebben a hónapban sikerült és elhasználnom.
  • Essence málnás-csokis kézkrém - Megvettem mindhárom illatban, de ezt tettem a táskámba, így ezt használtam a legtöbbet. Illata még mindig nagyon finom, viszont márciusban már másikat fogok a táskámba rakni, hogy ne unjak rá.
  • Dove uborkás, zöld teás dezodor -  Ez már a sokadik ilyen dezodorom és nagyon szeretem. Finom az illata és tökéletesen végzi a dolgát. Sokáig is elég.
  • Essence Cover Stick korrektor - Mostanában ezt a korrektort használom és nekem bevált, bár szerintem nem fogom újravásárolni, szeretek kísérletezni. Már nincs sok benne, de szerintem még a márciust kihúzom vele.
  • Essence I love extreme szempillaspirál - Nagyon szeretem, bár a keféje elég nagy, amivel néha bajlódom, de kárpótol a teljesítménye. Kezd kifogyni, szerintem ezt se fogom újravenni, az új szortimentből néztem ki egy spirált.
  • Balea Cherry Dream ajakbalzsam - Szintén a táskámban van, így ebben a hónapban rengetegszer használtam, de még így is van benne. Finom az illata és hidratál is.
  • Astor SkinMatch Berry Brown pirosító - Ennek a pirosítónak töretlen nálam a sikere. Nagyon jó vételnek tartom, teljes mértékben ki tudom használni, nagyon sok mindenhez megy. Néha már úgy kell a kezemre rácsapni, hogy ne mindig ehhez nyúljak. :)
  • NYX Jumbo szemceruza,Yogurt - Alapnak használtam mostanában és nagyon bevált. Csak egy dolgot nem tudok, és jó lenne ha valaki felvilágosítana, hogy ezt faragni kell vagy mégis hogy kell új hegyet varázsolni rá? Mert én azt hittem ez tekerős alul, elkezdtem tekerni, de nem jött össze. 
  • Essence Stay with me, I like cotton candy szájfény - Sokszor használom, mert egyszerűen jó! :D Aki kihagyta a 300 Ft-os akció keretén belül, nagyon sajnálhatja. 
Mizo Tejeskávé, nyami nyami! Ki szereti még? :)

Nektek mik voltak a februári kedvenceitek? :)


4 megjegyzés:

Thündérke írta...

nekem nincs ilyen ceruzám, de én hegyezném :) én az avonos vastag szemhéjszínezőmet is hegyezem:)

Eni írta...

Ennek ilyen műanyag a borítása, azért bizonytalanodtam el a faragás miatt.

dotty írta...

szia! dorkasminkel egyik videójában benne van, hogy hogyan csinálj belőle használhatóbb változatot. szerintem próbáld ki :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZbRtqehM8Dw&feature=plcp&context=C4226b77VDvjVQa1PpcFPDkNqN1-Rg7vk4K-Bp-O7VmLWOqFrnskI%3D

Eni írta...

Szia! Köszi, hogy belinkelted, ezt még nem is láttam. Nekem nem lenne szívem ezt megcsinálni vele. A másik, én direkt az ilyen ceruza formája miatt vettem, de a hegyezése még mindig kérdéses...

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.