JellyPages.com

2012. március 31., szombat

DIY - tároló doboz

Nagyon tetszenek a DIY azaz a Do It Yourself dolgok, hogy mennyi ügyes kezű és kreatív lány van és irigykedem is néha milyen jó dolgokat csinálnak.

Múlt héten átrendeztem a ruháimat, cipőimet és volt egy felesleges cipős doboz amit egyből ki is vittem a konyhába hogy majd kidobom, de következő körben vissza is hoztam ugyanis eszembe jutott valami. Beugrott ez a három betű: DIY! :D És akkor jött az ötlet mi lenne ha megcsinálnám tároló doboznak. Előtúrtam csomagolópapírt, celluxot, ollót aztán mehetett is a menet.

Eredmény:



Itt van a cipős doboz, amiből a tároló doboz készült. 


Használt eszközök: csomagoló papír ( én ezt a színeset választottam, de mindenki a saját ízlése szerint válasszon), olló és cellux.


Cipős doboz teteje már becsomagolva.




A doboz alja is becsomagolva látható. A csomagolási technikámon van még mit javítani az tény, de szerintem így is egész jó lett.


És íme a doboz készen. :)

Nem nehéz megcsinálni, mint láthatjátok. Akinek van felesleges cipős doboza és szüksége van tároló dobozra és nem akar sokat költeni rá annak megfelelő megoldás lehet ez is. 

Én szerintem az essence color&go lakkjaimat fogom benne tárolni. :)

Nektek hogy tetszik? :)

2 megjegyzés:

Nóra írta...

vidám lett nagyon! :)

Renii írta...

Én nagyon sok mindent tartok cipős dobozban. :D Most készülök becsomagolni őket, de még nem találtam olyan csomagolópapírt, ami illene a szobámba. :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.