JellyPages.com

2012. január 29., vasárnap

essence multi colour pirosítók


Az essence multi colour pirosítói is a kimenő termékek között vannak, így most mindkettőt 299 Ft-ért tudjátok megvásárolni. A rózsaszínes verziót én még eredeti áron vettem meg, most pedig akciósan a narancsos-barackosat. Most megmutatnám mindkettőt, hátha valakinek megtetszik és remélhetőleg nem marad le róla.

10 how cute is that?



Átlátszó kerek tégelyben bújik meg a pirosító, az elején ezüst felirattal, hátulján ezüst matricán megtalálható minden információ. Strapabíró műanyag, így az a fajta amit nyugodtan be lehet akár táskába is dobni, mert nem fog kinyílni. 5 g


5 harmonizáló színsávok vannak, amik eléggé vékonyak, így külön-külön nem igazán lehet használni a színeket. Én úgy szoktam használni, hogy a pirosító ecsettel körkörös mozdulatokkal veszem fel a pirosítót és persze így lehet elérni a legszebb színt. Tartóssága átlagos, nekem nem volt vele problémám, persze a nap folyamán megkopik, de nem tűnik el teljesen.

20 fashionista




Tulajdonságaiban megegyezik az előzővel, így még egyszer nem írnám le, csak a szín más ugyebár. 

Kézfejemen, alap nélkül:


Bal: how cute is that? Jobb: fashionista

How cute is that? egy barackos-narancsos szín, szép fénnyel. A Fashionista pedig egy rózsaszínes-pinkes szín , szintén szép fénnyel. Nekem mindkettő szín nagyon tetszik, mert hordató és én nagyon jól bele tudom építeni a hétköznapjaimba. Most 299 Ft-os áron pedig verhetetlen. Akinek felkeltettem az érdeklődését, irány valamelyik drogéria! :)

Nektek hogy tetszenek ezek a pirosítók?

7 megjegyzés:

Renii írta...

Nekem is tetszenek, örülök hogy megvettem őket :)

Csipkelány írta...

nekem mindkettő megvan. az akció keretében vettem meg őket. nagyon szeretem mindkettőt. :)

paphu írta...

héhééé, egész szép színük van. Mennyire tartós vajon? :?

Eni írta...

Szerintem is szép színe van mindkettőnek. A tartósságról annyit, hogy a nap folyamán kopik, de azért van mit még este lemosnom. :)

paphu írta...

na szuper. Akkor mielőtt lemosod a sminket, akár le s fotózhatnád?! ;)

Thündérke írta...

Köszi :) nagyon tetszenek :$

Eni írta...

Nagyon szívesen! :) Igyekszem a kéréseket teljesíteni, neked tartozom még kettővel, de ami késik nem múlik. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.