JellyPages.com

2013. március 20., szerda

Who's that chick #3


Nyafi cicámat láthattátok már egy párszor. Egyszerűen imádom őt, még akkor is ha néha nagyon rossz. Szeretem ölelgetni, sokszor együtt is alszunk, mindig odabújik hozzám közel, aztán megy a dorombolás, szuszogás, horkolás. :D (Igen, macska horkol, nem én.)


Bőr problémáim vannak. Annyiszor terveztem már írni az én arctörténetemről, ugyanis megjártam vele a poklok poklát. Ma már elmondhatom szerencsére, hogy normalizálódott a helyzet, de még mindig bennem van a félelem, hogy visszatérnek a csúnyaságok. Ha nagyon kíváncsiak vagytok, összeszedem a gondolataimat arról a két év küzdelemről. :)


Mindig is imádtam a gyerekeket és ők is engem, valamiért bevonzom őket. Pont ezért szerette volna Anyukám, hogy óvónő legyek, de nem lettem. :)


Nem adom fel SOHA, ezt már jól megtanultam az életben, meg azt hogy legyek nagyon erős bármi is történjen és ezt tanácsolom Nektek is. :)


Imádom ezt a sorozatot, leköt, izgalmas, mindig tudnak olyat mutatni, mondani amit még nem láttam. Kedvencem a szőke hajú, mindenttudok, überokosvagyok csajszi. :D

Miben hasonlítunk? :)

5 megjegyzés:

PAncsi írta...

Az elsőben és az utolsóban :-)

Eni írta...

Szuper! :)

Barta Veronika írta...

Én szívesen olvasnék a problémáról és a megoldásokról. :)

Eni írta...

Jól van akkor összeszedem a gondolataimat. :)

djkaty írta...

1, 3, 5 :-)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.