JellyPages.com

2013. március 6., szerda

Who's that chick #1

Nagyon megtetszett másoknál az ilyen személyesebb bejegyzés, ahol képek segítségével tudunk meg többet a bloggerekről. Én is összegyűjtöttem pár képet ami igaz rám, remélem tetszeni fog és ha "sikere" lesz akkor jövőhét szerdán jön a következő adag. :)


Szerencsére alapjáraton barátságos és kedves lány vagyok mindenkivel. Nem szeretem az olyan embereket akik mufurcok, persze mindenkinek lehetnek rossz napjai, de én ezt próbálom leplezni (nem mindig sikerül) és barátságosan lenni mindenkivel.


Élvezem az élet apró örömeit is, mert ugye aki a kicsit nem becsüli... Egy kis napsütés, madárcsiripelés, a reggeli csokis cappuccino, a cicám horkolása stb.


Akit szeretek ahhoz nagyon tudok ragaszkodni, nyilván nem betegesen, nem esek át a ló túloldalára.


Éjjeli bagoly vagyok, általában éjfélkor már lefekszem, de csakis azért, mert tudom, hogy másnap reggel kelni kell. Fura, mert reggel szeretek korán kelni, friss aggyal minden másképp megy. Este viszont szeretek filmet, sorozatot nézni, netezni. Néha van is bajom, hogy nem bírom magam kialudni. 


Ha nagyobb házba költözünk szeretnék majd egy kandallót. Imádom nézni a tüzet, hallgatni ahogy ropog a tűz és érezni a kandallóból áradó melegséget. 

Miben hasonlítunk? :)

Remélem tetszik nektek ez az új sorozat, ez a személyesebb vonal. Én szeretem kicsit jobban megismerni a blogok íróját, ezért is próbálok nyitni azok felé, akik esetleg jobban szeretnének megismerni. :)

4 megjegyzés:

djkaty írta...

Horkol a cicád? Ez édes. :-) Rámis igaz mind, bár az apró örömök értékelésére néha emlékeztetnem kell magam...

Eni írta...

Igen elég sűrűn horkol, meg lehet zabálni annyira édes. :D

Barta Veronika írta...

Nekem meg büfög a kutyám kaja után, bibi! :D

Eni írta...

Mókás állatkáink vannak. :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.