JellyPages.com

2013. március 4., hétfő

Elhasznált termékek #6

Nagyon szeretem másoknál az ilyen elhasznált termékes bejegyzéseket, így én is szorgalmasan gyűjtöm a kiürült dolgaimat és ha összegyűlik egy adag akkor írok róluk, hátha segítek evvel valakinek.

Most is egy szép adag összegyűlt, sőt mióta ezeket befényképeztem még két dolog kifogyott, de azokat majd a következő adagban láthatjátok.


Balea Young Mademoiselle chic tusfürdő - Nagyon szeretem a Balea termékeit, különösen a tusfürdőket. Mindig vidám és színes a csomagolásuk, de maga a tusfürdők is nagyon beváltak nekem. Ennek az illata a dobozban jobban tetszett mint magamon, de azért el-elhasználgattam.

Balea málnás tusfürdő - Ó hát ki ne emlékezne a tavalyi nyár egyik sláger tusfürdőjére a málnásra. Bespájzoltam belőle szerencsére, mert limitált volt. Nagyon finom az illata, jól habzik és tisztít, de ez általában elmondható mindegyik Balea tusfürdőről.

Balea cseresznye- és mandulaillatú tusfürdő és testápoló - Téli kedvenceim pedig a számomra marcipán illatú tusfürdő és testápoló volt. Már ódákat zengtem róluk ITT és a véleményem azóta sem változott. Szintén limitáltak, de én már a tusfürdőből félre raktam egyet. A testápolóból nem vettem újat, mert így is rengeteg van, de azt el kell mondjam, hogy szerintem ilyen gyorsan még egy testápolót sem fogyasztottam el, mint ezt.


essence vaníliás almás pités kézkrém - Ez még az előző téli szezon limitált kézkréme. Mivel akkor mindhármat megvettem elég lassan fogynak. Én szerettem finom volt az illata és táplált is, de nem egy kiemelkedő darab, van ennél sokkal jobb is.

Avon Egylépéses lábápoló - Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. A radírozó hatása tökéletes volt, én minden nap használtam, és tényleg szép állapotban tartotta a lábamat, viszont hidratálni ugyanúgy hidratáltam utána a lábamat, ezt nem váltotta ki. Zavartak az áfonyamagok benne, olyan szempontból hogy vesződtem velük, hogy a lefolyóban kössenek ki és ne a zuhanytálcán díszelegjenek. Akkortájt volt egy kis dugulás is nálunk, szerintem ezeknek a magoknak köszönhetően, aztán kitudja. ITT írtam bővebben róla, nem vettem újra, másik Avonos lábradírt használok, az kevésbé hatékony mint ez volt.

Nivea Pure&Natural action lótuszos - Kimondottan alumíniummentes dezodort szerettem volna venni, és ez pont akcióban volt a jázminos társával együtt. Ha most el kéne döntenem, hogy újravenném-e akkor szerintem nem lenne a válaszom, de csakis azért mert kíváncsi vagyok van-e ennél jobb alumíniummentes dezodor. Az igazság az hogy én jól elvoltam vele télen, de nyáron nem tudom mennyire válna be. Most már a jázminosat használom és evvel is ugyanígy érzek. Írtam róluk már ITT. Ha Nektek bevált valamelyik alumíniummentes dezodor írjátok meg nekem léccike. :)

Sunfleur Extra bőrkisimító anticellulite krém narancsbőrre - Magamon is meglepődök, hogy mennyire lelkes tudok lenni az ilyen krémekért és mindig kipróbálok valami újat. Persze ez sem varázsolt csoda testet nekem, azért nem veszem újra, viszont már megvan a következő áldozatom. :D


Gliss Kur Asia Straight hajegyenesítő ápoló pakolás - Régen Anyukámmal mindig ezt a pakolást vagy ennek a termékcsaládnak a balzsamját vettük újra, mert mikor ezt használtuk tényleg egyenesebb volt (vagy tűnt) a hajunk. Maradt még egy kevés az alján azt használtam el most, mert nem akartam, hogy megromoljon. Nekem alapból egyenes a hajam, ez a termék nálam a hajvasalást váltotta ki, Anyu haja hullámos ő pedig könnyebben tudta kivasalni az övét. 

Balea Young ajakápoló - Nem tudom melyik pontosan, mert lekopott a felirat, de azt tudom, hogy limitált volt, így végülis lényegtelen. Amúgy is utáltam az ízét, illatát, nagyon döcögősen fogyott.

Balea szemkörnyékápoló - Nagyon megszerettem, bár a karikákkal nem bánt el, de a szemkörnyékemet jól hidratálta. Érdemes állítva tartani, így az utolsó cseppet is ki tudjuk belőle sajtolni, amúgy nagyon sokáig elég volt meg is döbbentem, pedig csak 15 ml. Nem vettem újra, mert hajt a kíváncsiság hátha van jobb. Írtam róla bővebben ITT.

Babylove mikroszivacsos nedves törlőkendő aloe vera-val és kamilla kivonattal - Sokan dicsértétek ezt a törlőkendőt, így gondoltam én is kipróbálom. Nem rossz, de én még mindig nem ápolok jó barátságot a törlőkendőkkel magam sem tudom miért, pedig tényleg praktikus darabok.


Nivea Invisible for black & white mini deo - Nagyon szeretem az illatát és a dolgát is jól végzi. Mindig tartok a táskámban ilyen mini deot, életet tud menteni. :D

Himalaya fogkrém - Nem vált be annyira, hogy újra vegyem. 


Ennyi mindent használtam el az elmúlt időben, lehet hosszúra is sikeredett elnézést. Legközelebb nem várok meg ennyi terméket. 

Ti mit használtatok el mostanában? :)

9 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

A mandulás testápolót én már újravettem, pedig még ki se ürült teljesen az első. :D

Unknown írta...

A balea termékek nekem is nagy kedvenceim. :)
Az alum.mentes Niveákból a gyöngyvirágosat próbáltam ki,nekem nem vállt be. :/

Eni írta...

Verus ne mond már, mert most teljesen elbizonytalanítottál. A végén még én is újraveszem. :D

djkaty írta...

A mandulás testápoló nálam is kedvenc, szintén pótpéldányos, mert ennél jobban még nem szeretett testápolót a bőröm. :-) Amúgy aranyos, amit írtál a málnásnál: „jól hangzik és tisztít” (én meg bánom, hogy nem próbáltam ki anno :-()

Eni írta...

Váá azt elírtam, ki is javítom gyorsan. :D Köszi, hogy szóltál. :)

djkaty írta...

Nagyon jót mosolyogtam rajta :-) Amúgy most lett egy Fleur de Santé málnás-joghurtos tusfürdőm, remélem, az is jó lesz :-)

Eni írta...

Így most nekem is vicces, hogy átolvastam vagy kétszer és nem vettem észre. :D Jól hangzik (habzik) az a tusfürdő is. :D

Barta Veronika írta...

Én újravettem, mert nem tudom meddig lesz kapható. :)

Eni írta...

Már nem sokáig, ha még egyáltalán kapható. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.