JellyPages.com

2013. március 6., szerda

Balea nyári újdonságai

Mondtam már, hogy imádom a Balea termékeit?! Egy párszor biztosan. Imádom a vidám csomagolásukat és az illat orgiákat. Idén nyáron se hagynak minket cserben. Facebook-on már mutattam egy képet, amit a Balea FB oldalán találtam és már akkor teljesen oda voltam az új termékekért. Most megtaláltam egy német lány oldalán a rendes képeket és gondoltam legalább nézegessük együtt őket, addig amíg nem szaglászhatjuk meg.


Érkezik három tusfürdő: Brazil Mango, Fiji Passionfruit és Hawaii Pineapple. Én teljesen meg vagyok elégedve a Balea tusfürdőivel, rendesen vadászom már az új illatokat. Ha jól sejtem ezek édes-gyümis illatúak lesznek, amik az egész vonalat végigkísérik. Persze ezek is mind limitáltak lesznek. 



Jön három testápoló is, amiknek ha olyan minőségük lesz, mint a mandulás-cseresznyésnek akkor örülni fogok, mint majom a farkának, mert nekem az nagyon bevált. Egy könnyed, hamar beszívódó testápoló, pont ilyen kell nyárra. A Brazil Mango és a Hawaii Pineapple tusfürdő nem marad testápoló pár nélkül, én szeretem ha a tusfürdőm és a testápolóm illata megegyezik. Mégis a legizgibb számomra, ami legjobban izgatja a szaglószervem az a Summer Glam névre hallgató testápoló. A csomagolásán a kivi, kókusz, papaya, na ebből vajon milyen illat fog kisülni, szerintem nagyon finom.



Erre a Brazil Mango illatra már nagyon kíváncsi vagyok, a Balea nagyon hihet benne ha még deospray-t és testpermetet is kiadnak belőle. Megmondom őszintén én még nem próbáltam a Baleától sem deospray-t, sem testpermetet, de egyáltalán nem zárkózom el előle.


Nem tudom mikor kerülnek ki a dm polcaira, azt már csak remélni tudom, hogy ezek közül minden hozzánk is eljut. 

Ti melyiket várjátok a legjobban? :)




11 megjegyzés:

Ejwi írta...

Úristen, én is nagyon imádom a Balea-t! Akarom, mind! *.*

Eni írta...

Igen perpil én is így érzek, hogy kell mind. Egyedül a deospray és a testpermet vonz kevésbé.

Ejwi írta...

Ha itthon nem lesz, Apuci Münchenben dolgozik, na majd onnan! :D

Eni írta...

Ó hát úgy egyszerű. :D Amúgy szerintem biztos lesznek nálunk is. :)

Névtelen írta...

Nálunk már van, de csak a tusfürdőket, testápolókat láttam :D

Eni írta...

A nálunk az mit takar? :) Esetleg próbáltad már valamelyiket? :)

Barta Veronika írta...

Uhuhuhuhuhúúúúú, rákattantam a testápolókra, muszáj kipróbálni. *.*

Eni írta...

Igenigenigen, az összeset szépen sorban. :D

djkaty írta...

A tusfürdők és a testápolók mind jöhetnek, alig várom őket :-)

Eni írta...

Nekem is azok a kedvenceim. :)

Amina írta...

A dezodort sikerült megtalálnom,az illata valami mennyei,szerintem tavaszra/nyárra tökéletes lesz:) Nekem sok Balea-s dezodorom volt mindegyik más más illatban,az izzadásgátlásuk is különböző volt,de mindig elhasználtam. A testpermetet és a testápolót( Brazil Mango)szeretném még,gondolom akkor nagy Dm-ben kellene keresnem a városban.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.