JellyPages.com

2013. március 12., kedd

Avon Anew Vitale arcápoló termékcsalád

Mikor elkezdtem Avonozni teljesen elkapott a gépszíj és rengeteg mindent rendeltem. Persze a nagy fellángolás után azóta észbe kaptam és már tényleg csak olyan dolgokat rendelek amikre szükségem van vagy nagyon megtetszik. Szerencsém van, mert a temérdek rendelt dolog közül kevés dologban csalódtam, viszont volt egy, amit nem akartam rendelni, nem akartam lecserélni az pedig az arcápolási termékeim. Igaz néha-néha becsúszott egy maszk, pakolás, szemkörnyékápoló, de a teljes arcápolási termékeimet nem akartam lecserélni Avonosra. Meg voltam elégedve a használt termékeimmel, nem is bíztam annyira az Avon krémeiben és nem is találtam olyat, amire szívesen lecseréltem volna őket. Viszont most az Anew új termékcsaládja a Vitale felkeltette az érdeklődésemet.


Az Anew vadonatúj termékcsaládja a Vitale. Átfogó bőrápolási termékeket tartalmaz, melyek egy új áttörő technológiával készültek. A termékcsalád jelenleg 4 termékből áll: nappali krém, éjszakai krém, szemkörnyékápoló és arctisztító. Az új technológia felhasználásával stimulálják az SP1 protein termelődését, hogy bőröd fiatalosabb és kipihentebb kinézetű lehessen. Selymesen sima, gyorsan beszívódó formula, kellemes gyümölcsös, virágos illattal, mely hidratált és üdén ragyogó hatást ad a bőrnek anélkül, hogy kifényesedne. Az új Anew Vitale termékcsalád a 25 év feletti nők szükségleteinek felel meg. Segít csökkenteni a finom vonalak, kitágult pórusok, fakó és fáradt arcbőr külső jeleit.


Szerencsére lehetett mintacsomagot rendelni, ami a termékek eredeti méretéhez képest kisebbek (kivéve a szemráncgélkrém), mégsem csak ez az egyszer használatos kicsike minta. Én ezt fantasztikus ötletnek tartom és nagyon jó lenne ha máshol is lenne rá lehetőség kisebb méretben megvenni a krémeket. Evvel a kiszereléssel ki lehet próbálni mennyire válik be krém, és ha tetszik utána meg lehet vásárolni az eredeti kiszerelést, ha nem akkor se buktunk rajta olyan nagyot, mert ugye az ára is kedvezőbb.


A termékminta csomag tartalmaz egy arctisztító gélt ami 50 ml (a normál termék: 125 ml), egy szemráncgélkrémet ami 15 ml, egy nappali krémet és egy éjszakai gélkrémet, amik 15 ml-esek (a normál krémek: 50 ml).

(Igen tudom kimaradt a c betű, elnézést.)

Avon Anew Vitale arctisztító gél

Nem szárítja a bőrt. ProEnergy komplexet tartalmaz. Hatékonyan távolítja el a felesleges faggyút és szennyeződést a bőr felületéről. Segít, hogy bőröd energizáltnak, frissnek és élettel telinek tűnjön. 
Használata: Minden reggel és este gyengéden masszírozd nedves arcodba. Öblítsd le és töröld szárazra a bőröd.

Az én véleményem: Az egész termékcsaládot jellemzi a rózsaszín csomagolás, így az arctisztítót is. Már a csomagolás színén is látni, hogy a fiatalabb korosztályt célozza meg, igaz én még csak 23 leszek, de szerintem az a két év ide vagy oda már mindegy. Az arctisztító kupakja csavaros, amit én személy szerint annyira nem szeretek, a pattintós verzió jobb lenne, egyszerűbbé tenné a használatát. Az arctisztító gél állagú, nagyon kevés is elég belőle, nedves arcon közepesen habzik és nagyon jól megtisztítja az arcbőröm. Az illata ennek a legintenzívebb, engem egy hajápolási termékre emlékeztet, még pedig ha jól emlékszem egy Gliss Kur samponra vagy balzsamra.


Avon Anew Vitale szemráncgélkrém

Ébreszd fel fáradt külsejű szemeidet, hogy frissnek és kipihentnek tűnj akár egész napon át!
Használata: Reggelente és esténként vidd fel a felső szemhéjra, a szemek alá és a szarkalábakra.

Az én véleményem: Az adagolója csőrös, amit én nagyon szeretek, mert jól lehet vele célozni a krémet. Az állaga a gél és a tejszerű között van, könnyen beszívódik. Vigyázni kell, hogy ne kerüljön a szembe, mert akkor nagyon tud csípni. Olvastam a Krémmánián, hogy valakinek a szemkörnyékét is csípte, az enyémet nem szerencsére.


Avon Anew Vitale nappali krém SPF 25 UVA/UVB-szűrővel

Add meg bőrödnek a megújult vitalitást, mely akár egész napon át tart!
Használata: Reggelente masszírozd gyengéden megtisztított arcodba és nyakadba.

Az én véleményem: A nappali krém csavaros tetejű, üveg tégelyben érezik. A képen jól látni, hogy két hét használat után mennyi fogyott. Ez a 15 ml adag is elég lesz egy jó darabig. A krém fehér színű, állaga engem valamiért a naptej állagára emlékeztet. Hamar beszívódik és lemattítja, sima felületet ad az arcomnak. Ennek egy zsíros vagy kombinált bőrű lány biztos nagyon örülne, az én bőröm viszont száraz és nem érzem ez miatt elég hidratáltnak. 


Avon Anew Vitale éjszakai gélkrém

Ébredj olyan bőrrel, mely energiával és vitalitással telinek látszik!
Használata: Esténként masszírozd gyengéden megtisztított arcodba és nyakadba.

Az én véleményem: Az éjszakai krémnek is üveg a tégelye, a teteje pedig csavaros. Hamar beszívódik, és ez sem nyújt nekem sajnos megfelelő hidratálást. A gyümölcsös-virágos ( nekem Gliss Kur) illatot ennél és a nappali krémnél is csak enyhén érezni. 

Összességében: Nekem nem az igazi. Az én bőröm száraz és nem nyújt elég hidratáltságot neki így télen, viszont a nyári hónapokban lehet pont jó lesz. Egy hét használt után teljesen kiszárította az orrom körül a bőrt és a szemhéjamat is, így két napra visszaálltam a régi arcápolókra, egyből helyre jött, azóta újból ezeket használom. Egyedül ha ezeket a kencéket használom az az én bőrömnek kevés, viszont ha felváltva használom a régivel vagy ha hidratáló, tápláló pakolásokat használok mellette, úgy bevált, mert amúgy szép az arcom, nem okozott pattanásokat, kiütéseket. Azoknak ajánlom akiknek zsíros vagy kombinált a bőrük és mattításra vágynak, vagy azoknak akiknek nem probléma így kombinálva használni, mint nekem.

Mit szóltok az új Avon Anew Vitale arcápoló termékcsaládhoz?
Próbálta már valaki? :)







2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hogyan tudod ajànlani az Avon krémeket, ha nem bizol bennük?(Egy régi Avonos)

Eni írta...

Az az igazság, hogy az én arcbőröm nagyon problémás volt kb. 3 éve és miután a bőrgyógyász segítségével ma már elfogadható állapotban van az arcom nem szívesen kísérletezem mással, mint ami bevált. Ez is egy próba volt, hogy hogyan reagál rá az arcbőröm, de szerencsére semmi probléma nincs. Itt a saját arcbőrömről van szó, nem pedig máséról, ha valaki ki szeretne próbálni egy Avon arckrémet, szíve joga, adok neki mintát, vagy segítek a bőrtípusához megfelelő krémet választani.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.