JellyPages.com

2013. január 3., csütörtök

Téli kedvenceim

Mostanában elmaradtak a havi kedvences posztok, most viszont összegyűjtöttem azokat a termékeket amiket a téli időszakban nagyon megszerettem. Azt még nem döntöttem el, hogy maradnak a kedvencek havi bejegyzésként vagy majd néha napján összegyűjtöm miket szeretek abban az időszakban.

Hajápolás

Miután nekem nem vált be a szilikonmentes élet, vagyis a hajam nem igazán értékelte, így váltanom kellett. Akkortájt jelent meg az Avon Advance Techniques marokkói argánolajos családja. Megrendeltem a sampont, a balzsamot és a hajvégápolót is. Szeretnék egy külön bejegyzést szánni nekik, ez már elárulja, hogy nekem nagyon beváltak. Imádom az illatát, engem kicsit a fodrász szalonok illatára emlékeztet.


Testápolás

A tusfürdőket általában váltogatom, nem szoktam leragadni egynél. A Balea tusfürdője cseresznye és mandula illattal viszont teljesen rabul ejtette a szívem. Furcsa, mert alapból nem szeretem a marcipánt, viszont ez az illat teljesen megváltoztatta ezt az ízlésemet. Egy negatívumot tudok csak mondani róla, mégpedig, hogy kicsit szárít. Nem bánom, mert a Balea testápoló cseresznye és mandula illattal kárpótol, egy újabb adag marcipán bomba. Ha éppen nem marcipán felhőben akartam úszni, akkor az Avon Senses Sparkling karácsony illatú tusfürdőjét használtam. A szintén karácsonyi illatú Avon Sense folyékony szappan is a szívemhez nőtt, imádok mindent ami a karácsonyra emlékeztet. Az Alverde vérnarancs és bodzavirág testápoló vaját kézkrémként használtam. Az illata engem a PEZ cukorkára emlékeztet, már ez teljesen fánni számomra :D , jó sűrű, tápláló krém, ez kellett most a kezeimnek, mert a hideg szeles idő jól kiszárította. Ha kiszáradt a szám akkor az Avon Naturals barackos univerzális balzsamát használtam, ami eddig nem okozott csalódást.


Arcápolás

Az arcápolási rutinomban nem igazán szeretek kísérletezgetni, megvannak a bevált termékek, mostanában mégis becsúszott egy-két újdonság. A nemcsak téli kedvenc nappali arckrémem a Vichy Normaderm kréme problémás bőrre. Szerencsére ez az új verzió is teljesen bevált és szereti a bőröm. Az a szürke csúf szappan egy Holt tengeri iszapos szappan, teljesen véletlenül találtam rá, azóta is nagy kedvencem, pedig nem vagyok egy nagy szappanos, de az arcommal csodákat művelt. Esténként az Avon fekete kaviáros krémét használom, ami a legnagyobb meglepetésemre, de bevált, szereti a bőröm, nem lettek pattanásaim vagy egyéb kiütéseim. Hidratál és egy kicsit le is mattítja a bőrömet. Az Avon fekete kaviáros szemkörnyékápolóját használom mióta a Baleás kifogyott. Hidratál, szerencsére nem csípi a szemkörnyékemet, de mégsem annyira az igazi, bár ezekkel a szemkörnyékápolókkal mindig hadilábon állok, mert sosem éreztem még egyiket sem az igazinak.


Sminktermékek

Sokakkal ellentétben én szeretem a Garnier BB krémét, a Catrice Welcome to Las Vegas traszparens púderével tökéletesen működnek együtt, főleg ha a púdert a Coastal Scents duci ecsetével viszem fel. A legtöbbször használt pirosító az Avon pirosító gyöngyei voltak, amit a Coastal Scents ferde végű pirosító ecsetével szeretek felvinni. Van egy olyan érzésem, hogy ez a pirosító gyöngy sosem fog elfogyni. Szemre mostanában a verhetetlen páros nálam a Maybelline Color Tattoo On and on Bronze krémes szemhéjfestéke és a MUA Undressed palettája volt és úgy érzem lesz is még egy darabig. A kedvenc szempillaspirál helyét az Avon Luxe szempillaspirál foglalta el.


Ezek lettek volna a téli/mostani kedvenceim. A körömlakkos részleget direkt hagytam ki, mert a lakkokat tényleg mindig váltogatom, talán nem is volt kétszer egyforma a körmeimen. 

Nektek mik a mostani kedvenceitek? Egyezik valami? :)

7 megjegyzés:

PAncsi írta...

Az Undressed paletta nálam is nagy sláger! Megválasztottam az év kedvencének :-)

Ánítá Babi írta...

Jol pigmentalt a MUA paletta?
En is ezen agyalok.:) Tesztet nem irnal rola?:)

Eni írta...

PAncsi nem csodálom, szerintem baromi jó paletta. :)

Ánitá Babi igen jól pigmentált, ha szeretnéd írok róla tesztet. :)

Bellala írta...

Az Undressed nagy szerelem, a Planet Spa arcápolók is bejöttek, az argánolajos termékek mellé pedig ajánlom az újonnan megjelent hajpakolást is, isteni :) A Vichy krémmel pedig felcsigáztál, nézegettem már őket :)

Eni írta...

Bellala a hajpakolás is megvan, csak még nem próbáltam ki. A Vichy krémről már írtam régebben, azóta megújult, de ugyanolyan jó. :)

Bellala írta...

Akkor megkeresem a Vichy krémet, köszi :)

Thündérke írta...

A krémes szemhéjfesték színe olyan szép :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.