JellyPages.com

2013. január 23., szerda

Lush Christmas Candy Box ajándékcsomag

Karácsonyra a barátom egy Lush ajándékcsomaggal lepett meg, nagy volt az örömöm, mert már régóta ki szerettem volna próbálni a Lush termékeit, erről még sem beszéltem róla Neki, Ő mégis kitalálta a titkos kívánságomat. :D

A Christmas Candy Box ajándékcsomagot választotta nekem, ami egy gyönyörű, színes, vidám csajos doboz, rózsaszín masnival átkötve. Én már itt lementem hídba, a dobozt biztos felfogom használni valamire. A doboz oldalán mindenféle karácsonyi minták vannak, szerintem nagyon szép.



A masnihoz kötve volt egy kis kártya is, amin a termékek vannak felsorolva. Ez a doboz 5 Lush terméket tartalmaz.


Íme az öt termék.
A dobozt kibontva egyből megcsapott a finom édes Lush illat. Nagyon szeretem az édes illatokat, itt ebből nincs hiány.


Snow Fairy tusfürdő
Őt már egyszer kipróbáltam, émelygően édes illata van, már nekem is sok kicsit. A képeken nem látszik de a tubus aljára összegyűltek a csillámok, amit mondjuk én annyira nem bánok, mert nem akarok tiszta csillámpor lenni. Nekem ez a tusfürdő teljesen hercegnős rózsaszín, csillámos, édes. :D



A felső képen látható a Butterball Bath Ballistic, az alatta lévőn pedig a Candy Moutain Bubble Bar. Velük eléggé bajban vagyok, mert nincsen kádunk, csak zuhanykabin, így majd csak akkor tudom kipróbálni ha anyukámnál fürdök, az pedig nem tudom mikor lesz. :D Az illata mindkettőnek nagyon finom édeskés.


Rock Star Szappan
Őszintén szólva nem használok ilyen tömb szappant, kivéve az arcmosáshoz a Holt tengeri iszapos szappant. Fura még nekem szappannal való fürdés, de majd megbarátkozom vele, mert nem fogom hagyni kárba veszni ezt a finom édes illatú csillagot. :)


Popcorn ajakradír
Aminek a legjobban örülök a csomagban talán ez az ajakradír. A rágógumis testvérét már régóta ki szerettem volna próbálni, de mindig sajnáltam rá a pénzt. Keveredik benne a sós és az édes íz, még barátkoznom kell vele, mert első használtra nagyon rossz volt miután lenyaltam a számról. :D Azóta inkább kevesebbet viszek fel és lemosom radírozás után a számat. A Tuc-os Milka sem jött be, pont ez miatt az édes-sós íz keveredés miatt, de nem baj attól függetlenül használni fogom ezt az ajakradírt.


Kaptam két termék mintát is, ami kész csoda, hogy nem a kukában landolt, mert a barátom majdnem kidobta a színes kukacokkal együtt. 
Ambrosia borotvakrém és Shine So Bright hajvégápoló balzsam, még egyiket sem próbáltam. 


A Lush oldalán még mindig lehet rendelni a féláron lévő termékekből. Ez az ajándékcsomag ha jól láttam már elfogyott, de azért még lehet válogatni.

Szeretitek a Lush termékeit? Melyik a kedvencetek? :)



9 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Én is rég szeretném kipróbálni ezt a márkát, de majd... majd... egyszer.:D

Eni írta...

Igen én is így voltam vele eddig. :D

Illés Rebeka írta...

Nagyon jó kis dolgok, imádni való ez a csomag! :)
Én nagyon nagyon szeretem a Lush, a jelenlegi kedvencem A Let The Good Times Roll arcitisztitó, és a Dreamwash tusfürdő. :)

Eni írta...

Az arctisztítókat sokan dicsérik, nekem is ki kéne próbálnom. :)

Ingrid írta...

Én is ezt a csomagocskát vettem meg, de már a leárazáskor. A Snow Fairy tusfürdő évek óta nagy kedvencem és kellett már egy új Lip Scrub is. A többi meg olyan finom és illatos, hogy nem lehetett ezt a dobozkát otthagyni. <3

Eni írta...

Ingrid akkor Christmas Candy Box tesók vagyunk. :D Szerintem is szuper csomagocska. :)

Njoythestyle írta...

Cukker nagyon :) Még várat magára, hogy belevessem magam a Lush örömeibe, de még idén sort kerítek rá.
Pusza: Reni

Petronella's írta...

Úgy szeretem a Lush csomagolásait:) haha vicces, mert ebből a csomagból mindenből van legalább egy darab (Popcornból 3 is, bebiztosítottam magam, mert tudtam, hogy kivonják:/), pedig nincs is meg ez a csomag:) Popcornt te is biztos nagyon szeretni fogod/szereted:) Én időszakosan odavagyok a Lushért, de főként az arccal kapcsolatos és a hajápolási termékeiket szeretem.

Eni írta...

Igen nagyon megszerettem a Popcorn ajakradírt, pedig az elején nagyon nem tetszett az íze. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.