JellyPages.com

2013. január 13., vasárnap

essence stay all day hosszan tartó szemhéjfesték - FOR FAIRIES, THE MAGIC MUST GO ON

A héten véletlenül betévedtem a dm-be, na jó ezt úgy sem hiszi el senki, hogy véletlenül mentem be... A macskakajákat 25%-os kedvezménnyel adják ezt akartam megnézni, de szerintem még így sem éri meg. Elmentem megnézni a sminkeket, mert azokat nem lehet kihagyni ugyebár és megláttam az essence akciós termékeit kirakva egy kupacba. Megmondom én ezt utálom, mert pár nap múlva a termékek már elég ramaty állapotban vannak, mindenki turkál benne össze-vissza. Szerencsém volt akkor rakhatták ki nem régen, mert még elég sok dolog is volt meg elég rendezett volt még a helyzet.

Stay all day szemhéjfestékekkel már volt dolgom az előző szortiment cserénél is vettem kettőt, azokról ITT olvashattok.

Most is kettőt hoztam haza magammal a 09 For Fairies rózsaszín árnyalatút és a 08 The Magic Must Go On lila árnyalatút, de még a kékkel is szemeztem, de végül ott hagytam.

Az áruk a szokásos 299 Ft-ról most felemelkedett 349 Ft-ra, de szerintem még ez is elfogadható ár.


A csomagolása kerek tégely, csavaros kupakú aminek a színe megegyezik a szemhéjfesték színével. A szemhéjfestékek árnyalatának neve a tégely alján található egyéb huncutsággal együtt. Mindkét tégely 5,5 g festéket tartalmaz.


Minták a kézfejemen készültek alap nélkül. Szerintem gyönyörű mindkettő, bár én a rózsaszínt többször fogom használni. Az állaga a rózsaszínnek kicsit darabos volt mikor felkentem a kezemre, kicsit el is szomorított, de szépen el lehet kenni így szerintem nem lesz vele gond. A lila már első húzásra könnyen kenhető, krémes állagú. 

Örülök, hogy sikerült kifognom ezt két szemhéjfestéket, még kinéztem egy-két dolgot, majd ha a Rossmann-ban is beindul az akció meglesem őket.

Nektek hogy tetszik ez a két szépséges szemhéjfesték? :)

6 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

A for fairies olyan kellemes színű. :)

Unknown írta...

A rózsaszín nekem is megvan. imádom! :)

Réku írta...

A for fairies megvan és imádom! :)

Unknown írta...

A for fairiesből be fogok tárazni :( a nappali sminkem részét képezi már egy ideje és nagyon-nagyon szomorú lennék, ha elfogyna :S

Eni írta...

Most már csak azt nem értem miért szüntetik meg a For Fairiest ha ennyien szeretik?!

Nóra írta...

a For Fairiest én is elhoztam volna,de nálunk a DMben már/még csak a kéket láttam és ő nem fogott meg annyira :(

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.