JellyPages.com

2013. január 22., kedd

Akciós essence termékek


Szerintem már mindenkihez eljutott a hír, hogy szombaton a Rossmann üzleteiben is elkezdődött az essence akció. Én tegnap délután mentem, de akkor még elég sok minden volt, így tudtam válogatni. Szeretem ezt az akciót, mert ilyenkor olyan dolgokat is szívesen megveszek amit mondjuk eredeti áron nem vennék meg. Ez nem jelenti azt, hogy eszeveszetten dobálok be mindent a kosárba, csak ami tényleg nagyon tetszik. Így utólag döbbentem rá, hogy csak körmös dolgokat vettem... amiből már így is rengeteg van, de ezeket nem lehetett otthagyni.


Négy körömlakkot vásároltam, amiből három special effect topper. A night in vegas, pelyhes lakként elhíresült csoda már megvan, de vettem egy utánpótlást a biztonság kedvéért. A hello holo-ról már sokat hallottam, tudom nem helyettesíti az igazi holo lakkokat, de ez is szépen csillog. A disco disco-ra nincs magyarázatom miért vettem meg, megtetszett és jött velem. Mindhárom lakk fel tudja dobni az egyszerű lakkozásunkat, én ezért szeretem ezeket a toppereket.
A negyedik lakk a colour&go családból a cookie love. A képen nem igazán jön át az igazi színe, arany mikrocsillámokat tartalmaz a barna lakk nagyon szép, nem is értem miért vonják ki.


Hazajött még velem a studio nails körömreszelő, amit kipróbáltam és jelentem nagyon tetszik, már amúgy is akartam venni körömreszelőt, de nem hittem volna, hogy ez ilyen jó. Két oldala van, a step 1 oldallal kell megtisztítani a köröm felületét, a step 2 oldallal pedig formázni lehet a körmöket. 
A studio nails 2 az egyben körömágybőr eltávolító zseléje nagyon jókor jött, mert a körömágybőrömmel mindig gondban vagyok, remélem ez orvosolja a problémát. 

Én ezeket vettem az essence akciója során, meg még a két krémes szemhéjfestéket, amiről már ITT írtam. 

Ti mit vettetek az akció során? :)



4 megjegyzés:

Thimmyke írta...

Velem kicsit elszalad a ló, és elég sokmindent sikerült a kosaramba dobni. De ennek leginkább az volt az oka, hogy első körben a müllerben nem találtam azokat a olgokat amikre nagyon fájt a fogam, ezért többször is voltam több üzletben és így több mindent sikerült venni mint terveztem... Azt a három special effect toppert én is beszereztem. Úgy látom ez volt a sláger a legtöbbünknél. =)
http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/01/a-gigantikus-essence-haul.html

Eni írta...

Nekem egy dm-es és egy rossmann-os utam volt, többször nem megyek, nehogy elcsábuljak olyanra amire nincs is igazából szükségem. A topper lakkok szerintem nagyon jó vétel volt, aki teheti és tetszik neki, vegye meg. :)

Barta Veronika írta...

Kíváncsi leszek a körömágybőreltávolítóra, mert nekem van egy essences cuccom, de azzal inkább rosszabb a helyzet mint jobb, de majd írok róla ha lesz újra fényképezőm...

Eni írta...

Szerintem nem olyan rossz cucc ez, kipróbáltam. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.