JellyPages.com

2013. január 7., hétfő

52 Week Nail Challenge - Black and white

Itt a 52 Week Nail Challenge első állomása, aminek a témája black and white vagyis fekete és fehér. Minden héten szombaton vagy vasárnap szeretném kirakni az én alkotásom, most sajnos sikerült átcsúszni a hétfőbe.

Volt egy tervem erre a témára, amit végülis meg is csináltam, de a NYC Rock Muse lakkja nem úgy viselkedett ahogy én akartam. A fényképezéssel is meggyűlt a bajom, egy normális képet sikerült csinálnom, nem baj de legalább van egy. :D

A hüvelyk- és gyűrűsujjamon a S-he 345-ös lakkja van egy rétegben. Szuper a fedése. Ezt még akciósan vettem régen, nem igazán használtam eddig, úgy látszik most jött el az ideje. Érdekes, hogy az üvegben ezüstnek tűnik a csillám, felkenve inkább arany.
A mutatóujjamon a Maybelline híres mini Colorama French White lakkja van.
A középső- és kisujjamra egy réteg került a fehér Maybelline lakkból, majd rá a NYC Rock Muse lakkja.  És itt jött a megdöbbenésem, én ugyanis azt hittem, hogy majd megfüstösíti kicsit a fehér lakkot, ami végülis megtörtént, de borzasztó csíkos volt nem tetszett. Így rákentem még egy réteget, így viszont már teljesen eltűnt a fehér szín. Le is tagadhatnám, hogy használtam fehér lakkot, ha nem látszódni picit a körömágynál. 
Alap és körömerősítő lakknak egyben a Rimmel Stronger nevű lakkját használtam.

Szóval ez az én alkotásom, jövő héten jobban fogok igyekezni.

Nektek hogy tetszik? :)


Többiek munkája:

Akinek van kedve csatlakozni az írjon Meanak! :)





4 megjegyzés:

Angel írta...

Szerintem jó lett!:)Én is jártam már így,hogy lefedte az alapot a másik lakk amit rákentem..

Vikii írta...

Jajj de jóó ^^ :)

Vikii írta...

Jajj de jóó ^^ :)

Eni írta...

Köszönöm. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.