JellyPages.com

2012. december 5., szerda

Novemberi kedvencek

Sziasztok! :)

Ma a novemberi kedvenceimet mutatom meg, ami inkább test-, arc- és hajápolási termékeket tartalmaz, sminket csak egyet, mert nem igazán mozdultam ki itthonról (éljen a munkakeresés), így nem is igazán sminkeltem. Így utólag megnézve csak Avonos termékek voltak a kedvenceim ebben a hónapban.


Avon vörös áfonya és fahéj kéz- és testápoló, vörös áfonya és fahéj tusolózselé: Itt már írtam róluk, az illatuk nagyon finom és kellemes mindkettőt használni. Kevésbé száraz bőrű lánykáknak szerintem tökéletesen megfelel. Most hogy bejött a hidegebb idő én lecseréltem őket, mert már kevésnek bizonyultak, majd ha enyhébb idő lesz visszakerülnek a fürdőszoba polcára.

Avon Planet Spa Luxus regeneráló hidratáló arcra fekete kaviárral: Az esti arcápolási rutinom új tagja. Finom az illata, nagyon jól hidratál, nem hagy maga után zsíros érzetet és pattanásos sem lettem tőle. Egy szóval a viszonyunk tökéletes, remélem az is marad. 


Avon Öblítést nem igénylő pakolás marokkói argánolajjal: Törölköző száraz hajamra szoktam kenni 2-3 pumpányit a hosszú hajam miatt kell ennyi, az illata nagyon finom és a hajamat is puhává varázsolja. 

Avon Őszibarack és gyapot bőrtápláló balzsam: Már erről is írtam itt. Szuper kis univerzális balzsam, ami bármelyik táskában elfér. Ha kiszáradt az orrom vagy a szám mindig ezt használtam. Belenyúlkálni még mindig nem szeretek, de odafigyelek, hogy mindig tiszta kézzel nyúljak bele és akkor nem lehet gond. 

Avon LUXE szempillaspirál: Egyetlen sminktermék a novemberi kedvenceim között. Itt már olvastatok róla. Nem csinál drámai pillákat, de a hétköznapokra nekem tökéletesen jó ez a spirál. Szépen szétválasztja és gyönyörű fekete pillákat varázsol.

Nekem ezek voltak a novemberi kedvenceim. Neked mik voltak? :)


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az Avon termékeket én is szeretem, megértem, hogy kedvencek lettek :)
Nekem ezek voltak a novemberi kedvenceim:
http://midorikoizmus.blogspot.hu/2012/12/novemberi-kedvencek.html

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.