JellyPages.com

2012. október 3., szerda

Maybelline Color Tattoo - On and on Bronze

Sziasztok!

Már tegnap meg akartam írni ezt a terméktesztet, de erre felénk óriási vihar volt, a net el-elment, így nem kockáztattam, hogy elvesszen. :)

Mikor kijöttek a Maybelline Color Tattoo-k már akkor nagyon tetszettek, de nem találtam olyan színt amire úgy éreztem volna, hogy tényleg ki tudom használni. Pár hete viszont rábukkantam erre a bronz színű Tattoo-ra és jött is velem haza. :)



A krémes szemhéjfesték egy kerek üveg tégelyben van, így picit nehéz is, de egyáltalán nem vészes. Csavaros teteje jól záródik és megtalálható rajta minden információ.


A tégelyt fejre fordítva jól látható a krémes szemhéjfesték színe, de a tetején is a matricának hasonló színe van. 


Az én árnyalatom a 35 - On and on Bronze, ami a nevében is benne van, hogy egy gyönyörű bronz szín. Krémes állagának köszönhetően könnyű vele dolgozni, jól terül és nagyon tartós. Én az ujjammal szoktam eldolgozni, de ecsettel is ugyanolyan jól lehet vele bánni, de ujjal nekem valamiért kényelmesebb. :)


Multifunkcionális termék, mert magában szemhéjfestékként, alapnak szemhéjpúder alá és tusként is használható. 

A kézfejemen alap nélkül készült a minta egy húzással. 


Nagyon örülök, hogy megvettem, mert imádom a föld színeket, ez a bronzos barnás árnyalt pedig nekem telitalálat. Tartós, nem kell félni, hogy elmoccan a helyéről, és többféleképpen is lehet használni. Így szerintem megéri az árát, bár tudom nem mondhatni olcsó terméknek a maga 1990 Ft-os árával.

Nektek hogy tetszik ez a termék? Ki próbálta már? :)

6 megjegyzés:

Fru írta...

Nekem is megvan ugyanez a szín! Nyáron önmagában nekem nem élte túl a nagy meleget, de most már egész nap a helyén marad! Mostanában színes alapként is használom barnás füstös sminkekhez és imádom:)) Ja és nekem is könnyebb ujjal felvinni!

Liza (Cattitude blog) írta...

csajoook a glamour napokon a dm-ben 50% maybelinne termékekre, szerintem ha valaki akarja akkor vegye meg mert egy ezresért féláron már nem is olyan drága:))) (én szempillaspirálra használom majd a kupont pedig szívesen vennék egy ilyen kis aranyoskát is...:D)

Njoythestyle írta...

Nagyon tetszik, gyönyörű szín!!! :)
Pusza: Reni

Eni írta...

Igen a Glamour kupon jól jön, én is a spirál és a color tattoo között vacilálok, majd meglátjuk. :)

Thündérke írta...

Szép ez a szín, és kihasználható :) Ha nem lenne 3 krémes szemhéjfestékem, tuti beszereznék egy ilyen színt :)

Eni írta...

Thündérke igen számomra nagyon kihasználható ez a szín, ráadásul nekem eddig csak 2 essence krémes szemhéjfestékem volt, de azok szürke, fekete színűek amiket nem igazán használtam ki még eddig.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.