JellyPages.com

2012. október 17., szerda

Glamour napi szerzemények

Mindig nagy lelkesedéssel várom a Glamour napokat, eltervezem mit szeretnék venni, kivágom a kuponokat. Ahogy egyre közelebb kerül az a bizonyos hétvége, annál jobban megy is el a kedvem mikor eszembe jut az az eszeveszett tömeg ami ilyenkor szokott lenni, én pedig utálom a tömeget. Fő célom a nadrág vétel volt, de már úgy voltam vele, hogy nem érdekel, majd máskor, aztán vasárnap délután mégis bementünk Anyukámmal a Westendbe. Tömegnyomor, fúj, de sikerült nadrágot venni és még pár dolgot.


A Garnier hajfestéket és a Maybelline Color Tattoo-t még pénteken vettem meg a dm-be. A kuponos hajfestékeket nézegettem, de a kedvenc biztonsági őrbácsi felhívta a figyelmemet a Garnier akcióra. Ha két festéket veszel a második 1 Ft-ért lehet a tiéd. Ez sokkal jobban megérte, mint a kuponos. Igazából két festéket kaptam egy áráért. Az On and On Bronze Color Tattoo annyira bevált, amiről ITT már írtam, hogy beszereztem az Eternal Gold árnyalatot is.
Az Artdeco szemhéjpúder alapozóra már régóta fáj a fogam, most mindenképpen szerettem volna beszerezni, szerencsére sikerült is. Kettő darab volt kinn a Douglas-ben pont előttem vette el az egyiket egy lány, utána egyből rávetődtem a másikra. :)
Átmentünk az Europeumba ahol a Müllerben megvettem az essence tusecsetét és a Rimmel Nail Rescue lakkját, mert már fogyóban van.


A kedvenc Vichy arckrémemet mindig ilyenkor veszem meg, és eddig mindig Glamour napok előtt fogyott is ki. :D Most nem a patikában vettem meg, hanem megrendeltem a www.vichyonline.hu-ról. Szerencsére itt is volt Glamour napos akció így nagyon kedvezményesen jutottam hozzá.


Erről a krémről már írtam ITT régebben, azóta változtattak valamit rajta, de remélem ez az új verzió is be fog válni. Ha már kitapasztaltam az új verziót, erről is fogok írni.


Ajándékba érkezett a krém mellé egy Normaderm KISS ajándékcsomag. Egy fém dobozkában 3 kisméretű termék lapult: mélytisztító gél, tisztító pórusösszehúzó tonik és teljeskörű hidratáló arcápoló problémás bőrre. Utazáshoz szuperek lesznek. :)


A két nadrág aminek nagyon nagyon örülök, elég problémás vagyok nadrágvásáslás téren, így örülök, hogy most kettőt is sikerült beszerezni az Orsay-ben.


Ezeket a Tesco-ban vettem, Nivea vattakorong és Derma 3 az 1-ben arctisztító kendő 200 Ft volt, remélem beválik.

Én ezeket vettem a Glamour napokon, de tegnap már megjelent a JOY a Vásárlási Láz kuponjaival, megint kezdődik az őrület elölről. Engem ezek a kuponok nem igazán fogtak meg, így szerintem én ezt kihagyom. :)

Nektek mit sikerült venni? :)

8 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Milyen kedves őrbácsik dolgoznak arrafelé. :)

Eni írta...

Igen itt van egy idősebb és egy fiatalabb, mindkettő jó fej. :)

Njoythestyle írta...

Ruhákban gondolkodtam és természetesen szépségápolási cuccok jöttek csak haza velem :) Én az Aréna Plázában töltöttem vasárnap a délelőttömet, de délután átkavirnyáltunk a Pólus Centerbe, így is 20 percet álltunk sorba kifelé az Arénából és az emberek mintha megvesztek volna! :( Pedig az előző kuponos napokra nem így emlékeztem, viszonylag békésen zajlottak, de a mostaninál olvastam veszekedésekről, ruhatépésekről, vááá, emberek mi történt veletek???
Pusza: Reni

Anett írta...

Szuper dolgokat vettél! A Color Tattoo-kat én is nagyon szeretem, most a bronz árnyalatot szereztem be, meg is állapítottam hogy függőséget okoz :) Nadrágok terén én is problémás vagyok de az Orsay-ben általában tudok jó darabokat találni vagy még a C&A-ban.

Eni írta...

Reni szerencsére én semmi durvát nem láttam. Ruhatépés?? Hova fajulnak a dolgok...

Vattacukor én is az Orsay-ben szoktam jó nacikat venni. Voltam benn a C&A-ban de borzasztó tömeg volt inkább kijöttem. :)

Panni írta...

Én is vettem egy farmert, meg egy pulcsit :)) Egyszer voltam a Westendbe Glamour napokkor, és akkor megfogadtam, hogy soha többet! Szerintem ott vannak a legtöbben :DD
Most az Arénába voltunk vasárnap délelőtt, és még elég tűrhető volt :))

Thündérke írta...

Nekem a Glamour napok nem jöttek össze sajnos:( , mondom majd akkor a Joy napok... 1. még mindig nem jött meg az újságom.. 2. a neten megnéztem milyen kuponok érvényesek itt... hát lóf*sz az egész, már bocsánat a kifejezésért :(. Most lett elegem a JOY-ból! Várhatják , hogy előfizessek rájuk többször ...

Eni írta...

Panni tényleg rengetegen voltak a Westendben még vasárnap délután is.

Thündérke nekem sem tetszenek a Joy kuponok, a Glamour kuponok jobbak voltak. :S

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.