JellyPages.com

2012. október 19., péntek

Elhasznált termékek #5

Ez már az ötödik olyan bejegyzés amiben az elhasznált termékeimet mutatom meg. Most jó sok mindent gyűlt össze, volt ami elfogyott, volt ami beszáradt.


Csoportkép. Ennyi mindent sikerült elfogyasztanom az elmúlt időben. :)


Lactacyd Femina Intim mosakodó - Ezt a 400 ml-es kiszerelést a Tescoban vettem 1000 Ft körül. Annyi mindent olvasni, hogy jók ezek az intim mosakodó termékek vagy sem. Mindenesetre én visszafogtam a használatát. Nem vettem újra. Van itthon egy kis kiszerelésű Nivea amit még utazáshoz vettem. Ha feltétlen szükségét érzem akkor azt fogom használni.

Kallos GOGO Kényeztető tusfürdő - Életem eddigi legrosszabb tusfürdője. Nagyon híg ami engem iszonyat idegesített, sok ment pocsékba, az illata viszont tetszett. Nem fogom újra vásárolni.

Alterra papaya és bambusz sampon - Sokan dicsérték az Alterra samponjait mivel szilikonmentes én is kipróbáltam. Az állaga zselés ami nekem furcsa volt, nehezebb volt eloszlatni és kevésbé habzott. Az illata mennyei finom. Összességében tetszett, a zselés állagát leszámítva, de nem vettem újra, mert van itthon más sampon, de mindenképpen ki szeretném próbálni a többi Alterra szilikonmentes sampont is.

Balea Grapefruit tusfürdő - A nyár egyik kedvenc tusfürdője volt. Nagyon szerettem az állagát, az illatát, mindent úgy ahogy volt. Még egy grapefruitos testápolót is vettem mellé. Nem vettem újra, mert nem is láttam és már elég sok tusfürdő van itthon.


Sunfleur Kímélő sminklemosó arctej - Nagyon szerettem és jól is működött nálam. Én mindig tej állagú lemosóval mosom le a sminkem, nekem ez vált be. Újra fogom vásárolni ha megyek drogériába.

Rexona Fresh deo - Ezt még akkor használtam mielőtt áttértem az alumíniumsó mentes dezodorra. Finom illata van, tette a dolgát, de azért nem fogom újravenni, mert van benne alumíniumsó. 

Elmex fogkrém - Nem dobtam tőle hátast. Azóta találtam tőle sokkal jobbat, ezért nem fogom újravenni.

Vichy Normaderm hidratáló - Kedvenc arckrémem, már írtam róla. Azóta újra is vásároltam, igaz az már egy újabb verzió, de remélem az is be fog válni. Ezt nagyon szerettem, kordában tartotta a bőrömet amiért nagyon hálás vagyok neki.

Avon Planet Spa Thaiföldi lótusz luxus testápoló krém - Nagyon szerettem, hamar elfogyott ez az 50 ml. Finom az illata, hamar beszívja a bőr és hidratál is. Szerintem egyszer biztos újra fogom vásárolni, de nem most, mert már megint több testápolóm van mint kellene.

Balea arctisztítókendő - Megmondom őszintén én még barátkozom ezekkel a nedves arctisztító kendőkkel. Ezt is olyan régen vettem, hogy egy jó pár bele is száradt, pedig finom illata van, mégis inkább máshoz nyúlok. Lehet csak nem találtam még meg a megfelelőt. Tudtok ajánlani?


Manhattan Volcano Xtra
Max Factor Masterpiece
Essence I love extreme

Én úgy vagyok a szempillaspirálokkal, hogy ha már megveszem akkor is elhasználom ha nem válik be. Ezek közül legjobban az Essence-t szerettem az óriási keféje miatt, utána jött a Manhattan, mert azért neki is elég nagy keféje van, és utolsó helyen kullog a Max Factor a szilikonos kefécskéjével. Összességében szerettem mindhármat, de még keresem a nagyon nagy kedvencet. 

Ezeket használtam el az elmúlt időszakban. Remélem valakinek hasznára válik belőle valami.

Ti mit használtatok el mostanában? :)



5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szempillaspirálból próbáld ki a Catrice Glamour Doll-t annyira jó!!! :)

Eni írta...

Köszi a tippet, ha Catrice pult közelébe kerülök mindenképpen megnézem. :)

Illés Rebeka írta...

Én csak a szokásos szappanaimat. :)

Thündérke írta...

Szép kis kupac ! :D

Eni írta...

Tele lett velük a kuka. :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.