JellyPages.com

2012. október 13., szombat

Avon - Pirosító gyöngyök

Régóta szemezek ezekkel az arcpirosító gyöngyökkel, de az eredeti árát (3150 Ft) sokalltam érte, viszont a 13-as katalógusban volt egy olyan akció ha más terméket is vásárolsz akkor megveheted 1199 Ft-ért. Mindjárt barátibb az ára, így került hozzám. :)


A szokásos fekete dobozban érkezett, amin rajta van mindenféle információ. A pirosító gyöngyök egy szintén fekete, ujjlenyomatot gyűjtő tégelyben van. A fedele csavaros, jól záródik. Az alján látható az árnyalat neve, face pearls. A tégely 22 g pirosítót tartalmaz, ami szerintem nagyon jó, talán ez a legnagyobb tömegű pirosítóm.


A gyöngyöket egy szivacs védi (nem fényképeztem le). Kétféle színű gyöngy található a tégelyben, egy világos rózsaszín és egy sötétebb narancsos rózsaszín. Írta valaki, hogy nem tudja elképzelni, hogy tudja az ecset felvenni az anyagot. Erre egyszerű a válasz, mert kellőképpen porzik, talán túlságosan is, így az ecset fel tudja venni az anyagot, nem okoz problémát a felvitel. Ha valakinek ez mégsem elég, akkor azt ajánlom törjön össze pár gyöngyöt és szórja a tégelybe vissza vagy a tégely kupakjába és onnan vigye fel az ecsetre. 


A két szín keveredéséből egy gyönyörű visszafogott pirosítót kapunk, amihez én mostanában nagyon szívesen nyúlok. 

Aki ilyet keres, annak bátran ajánlom. Érdemes az akciókat figyelni és akkor beszerezni. A barnító gyöngyök is nagyon csábítanak, lehet az lesz a következő áldozatom. :)

Nektek mennyire tetszik? :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem ez nem vált be. Semmi pirosítás csak csillámok.. :(

Bár nekem egy régebbi verziója volt meg.

Anna

PAncsi írta...

Nekem is régebbi verzió van, az én bőrömre is túl halovány - kicsit fényesít, de nem pirosít.
Remélem az újabb verzió már jobb

Ani írta...

Nekem a barnító gyöngyök vannak meg, én is akciósan vettem spirállal együtt volt 2000 Ft körül! Lassan egy éve van meg és használom is rendesen, sőt bnőm is szokta ha együtt készülünk és még mindig rengeteg van benne! Én imádom! :)

Névtelen írta...

Ez nekem se vált be :S a lora 350ft-os noname viszont durva cucc, ajánlom figyelmedbe!!!

Unknown írta...

Nekem is a barnító gyöngyök vannak meg.Nagyon régóta megvan és sűrűn használom is és még mindig tart..:)

Eni írta...

úgy néz ki ennek volt egy régebbi verziója, azt én nem ismerem, de látom sokatoknak nem vált be. Evvel az új verzióval nekem semmi bajom, pirosít egyáltalán nem halvány, nincsenek benne csillámok és tartós. Igaz kicsit jobban porzik, mint ahogy én azt szeretném, de sebaj.

Anna: Ebben az újabb verzióban nincsen csillám. :)

PAncsi: Ez már pirosít, tegnap pont ez volt rajtam Glamour napozás közben. Otthon a spot lámpáknál pont jó volt a szín, aztán mikor megláttam magam a vonat ablakában kicsit megijedtem, hogy túl pirosítóztam magam, de Anyukám szerint nem, úgyhogy ennek már tényleg van színe. :)

Ani: Barnító gyöngyök megrendelve, megkaptam az utolsó löketet. :D

Koktélpicsa: Errefelé nem láttam még Lorát, így sajna nekem szerintem ez kimarad. :(

Nixon: Megrendeltem én is már a barnító gyöngyöket, remélem annyira be fog válni nekem is mint neked. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.