JellyPages.com

2012. október 22., hétfő

10 Pan Project

Tisztázni szeretném az elején, hogy én nem teljesen a hivatalos 10 pan project szabályait fogom betartani, hanem magamnak alkottam meg a szabályokat, ahogy nekem jó.

Rengeteg dolgot sikerült felhalmoznom az utóbbi időben és ennek szeretnék véget vetni, illetve szeretném magam rávenni, hogy a meglévő dolgaimat használjam. Tehát itt a két fontos kulcssó a használni és elhasználni.

Kiválogattam 10 olyan dolgot amik szeretném ha elfogynának, illetve használva legyenek, mert ha már megvan akkor használjuk is. Amiket nem használok egyáltalán nem azért van, mert nem váltak be, mert ha valami nem válik be akkor minek erőltessük, hanem mert egyszerűen nem jut eszembe, elfelejtem, lusta vagyok használni stb... 

Lássuk az áldozatokat: 


Sunfleur Zsályás arcradír: Szerintem arcpakolás és radír is egyben. Szeretem a hatását, de utálom a megszáradt réteget ledörzsölni az arcomról, akinek megvan biztos tudja miről beszélek. Ez tart vissza, hogy használjam, de most ráveszem magam. Heti 1-szer minimum. ( ITT írtam már róla. )

Sunfleur Csokoládé krémpakolás szőlőmag olajjal: Ha valami csokis az már  rossz nem lehet, ugye? :) Én valamiért mégis elfelejtem használni, pedig nagyon puha lesz utána a bőröm. Ezt is igyekszem egy héten egyszer használni.


essence vanilla apple pie kézkrém: Tavaly megvettem mindhárom téli essence kézkrémet és mivel felváltva használgattam őket még egyik sem fogyott el. Idén is lehet majd három változatot kapni, ezért döntöttem úgy, ha akarok az újból, akkor legalább egyet illene elfogyasztani a tavalyiból. :D Nincs már benne sok, és szerencsére mostanában egyre többet kell kenni a kezem, így hamar el fog fogyni. ( ITT írtam róluk. )

Mango + nectarine body butter: Tavaly karácsony tájékán lehetett kapni a Tescoban kettő másik társával együtt. Azóta egy tégellyel már elhasználtam, most van soron a második. Én lábkrémnek használom máshova nem szívesen kenem az összetevők miatt. ( ITT írtam róluk. )



Avon Planet Spa Mediterrán olivaolaj bőrmegújító aranyfényű arcápoló gél: Az aranyfénye miatt este használom, már amikor nem felejtem el, de mivel elég sűrűn elfelejtem, ezért nem tudom a hatását sem kitapasztalni. Minden este szeretném használni, hogy kiderüljön van-e bőrmegújító hatása vagy sem.

Avon be...kissable testpermet: Néhány hete fedeztem fel újra magamnak. Már nincs sok benne, napi használat mellett szerintem kb. két hét alatt elfogy. Nem bánom annak ellenére, hogy nagyon szeretem, mert a rendes parfüm verziója is megvan még.


Evelin Termoaktív derék, has, fenék formázó szérum: Nagy lelkesedéssel és sok elvárással vettem meg ezt a szérumot, aztán ez alább is hagyott egy idő után, mert nyáron az ezer fokban kinek volt kedve még lángoló krémet is magára kenni. Most újból nekiállok használni, remélem az eredménye is meglesz. ( ITT írtam róla. )

Sunfleur Bust Formplus+ mellbalzsam: Nem sok változást hozott nálam ez a mellbalzsam, ezért is raktam félre, de most újból előveszem és használni fogom, hátha csak én nem voltam vele eléggé türelmes. ( ITT írtam róla. )


Clean&Clear Shine Control Mindennap használható bőrradír frissítő gyöngyökkel: Régóta megvan, ezért nincs is már sok benne. Szeretem a citrusos illatát és a radírozó hatását is, ezért nem lesz nehéz azt a keveset elhasználnom.

The raspberry kiss body scrub: Ez viszonylag egy új szerzeményem a Tescoban vettem. Már be is raktam a zuhanykabinba, hogy ne felejtsem el néha napján használni. Amúgy az illata finom és olyan mintha mák darabok lennének benne. Az otthon elkészíthető testradíroknál nem jobb a hatása.


A kis jegyzetfüzetembe felírogattam a project alanyait és ha valamelyiket használom mindig húzok egy strigulát mellé, így látom melyiket használom, melyik fogy és melyik az ami le van maradva.

Kíváncsi vagyok mennyire fogom bírni, mennyire tudom magam rávenni a használatukra, de remélem nem lesz nehéz. Nem mondok vásárlás stoppot (pedig kéne) , de tényleg csak olyan dolgot fogok venni amire szükségem van, nagyon akciós vagy limitált. Bizonyos időközönként meg fogom írni, hogy állok a dologgal, melyiket sikerült elhasználni, melyiket utáltam meg egy életre... :D

Ha van valakinek kedve csatlakozni nyugodtan, jó lenne nem egyedül harcolni. Mindenképpen írjon ha valaki elkezdi.

Szurkoljatok nekem, indul a project! :)

6 megjegyzés:

Bellala írta...

Nekem is szöget ütött a fejemben a project, bár inkább sminktermékek vannak,amiket el kellene használnom. Bár gyanítom, ha az utóbbi egy évben nem sikerült, ezután sem fog.

Eni írta...

Igen a sminktermék az nehéz téma. Én nem is akarom, hogy elfogyjanak, főleg a limitáltak, mert azt még pótolni sem lehet. Ha mégis belekezdesz, írjál. :)

paphu írta...

nekem a zamian csokis maszk szomorkodik már jóideje a szekrényben :( Pedig az én arcbőröm is szereti a csokit :)

Bellala írta...

Az a baj, hogy jó pár "nemszeretem" sminktermék is van közte, de annyira már voltak használva, hogy sem elajándékozni, sem blogsale keretében továbbadni nem akarom. Ha rászánom magam a 10pan-re, mindenképp jelzem, addigis figyelemmel követem a Tiédet :)

Thündérke írta...

Én is ritkán használom a sunfleur csokis pakolást, pedig tök jó:D, de mindig elfelejtem hogy van :( . A raspberry kiss body scrub-ot meg szerettem volna venni, de olyan műnek éreztem az illatát :(

Eni írta...

paphu nekem is megvan a Zamian csokis maszk is, bár most anyukámnak kölcsönadtam, de amúgy én sem nagyon használtam.

Bellala igyekszem használni és írni is majd hogy állok.

Thündérke én is így vagyok, hogy elfelejtem... Nekem tetszik az illata a raspberry kiss body scrub-nak, bár kicsit tényleg mű, egynek elmegy, nem veszem újra az biztos.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.