JellyPages.com

2012. szeptember 22., szombat

Véleményem az új essence colour&go lakkokról

A régi colour&go lakkok lassan végleg eltűnnek a drogériák polcairól és már csak az új lakkokat tudjuk megvásárolni. Őszintén szólva én először féltem tőle, mert szerettem ezeket a lakkokat, és nem akartam se új ecsetet, se új üveget, sztrájksztrájk, de nincs mese jöttek az újak és birtokba vették a régi lakkok helyét.


Üveg: Elég feltűnő változáson ment keresztül. Egy ducibb pofásabb formát kapott, ami nekem személy szerint tetszik. A régi lakkok 5 ml-t, az újak 8 ml-t tartalmaznak. Nekem elég volt az 5 ml is bőven, mert annak legalább láttam esélyét annak hogy elhasználom. 8 ml-t kihívás elhasználni, de végülis nem az a célom, hogy elhasználjam a lakkjaimat, hanem hogy használjam őket. :)




Kupak: Ennek is megváltozott a formája, kézre esik, könnyű használni. A színe ugyanolyan mint a lakk színe, ez nem változott. A kupakjában egy e betű, mint essence. Akkor van a kupak jól rácsavarva az üvegre, ha ez az e betű az essence colour&go felirattal egy vonalban van, ugyanis az üveg nyakán van egy pöcök, ez segíti a jól rácsavarást.


Felirat: Maradt ezüst és pici, nem zavaró, jól lehet látni a lakk színét tőle. 


Vonalkód, árnyalat: Mindkettő lekerült a kupakról, az üvegre. Nekem tetszik, csak még szokni kell, hogy ne a kupakon keressem az árnyalat nevét.


Üveg nyaka: Ez amit egyszerűen nem értek, minek ilyen hosszú?? Engem nagyon zavar, mert ugye belülről megfogja a lakk az üveg nyakát, nem látom meddig van benne a lakk, így azt sem tudom meddig mártsam bele az ecsetet, így vagy nem veszek vele fel semmit, vagy túl belemártom az ecsetet. (vagy sikerül megfelelő mennyiséget felvennem vele, de az ritka)


Ecset: A kritikus pont, én ettől féltem a legjobban, hogy nem fogom szeretni, nem fog beválni. Kár volt a para, mert nem olyan vészes mint gondoltam, de még barátkoznunk kell. Széles és lapos lett, a vége lekerekített. Talán egy picit vastag, mert nem mindig "érzem" hogy mit festek. (ezt most nem tudom hogy értitek-e)


A lakk állaga szerintem pont jó, se nem túl sűrű, se nem túl híg (vagyis amit eddig én próbáltam) és könnyű vele dolgozni. Sokkal fényesebb, zselés állagúra szárad, ami nekem nagyon tetszik. A tartósságával akadnak problémák, sajnos a második nap már kezd pattogni, de láttam valakinél már az első nap megadta magát. 

Ára: 350 Ft-ról 500 Ft-ra ugrott. Persze nőtt a mennyiség, így nő az ár is, ez várható volt. Én mégis azt vettem észre, hogy a legtöbbünk szívesebben adott ki érte 350 Ft-ot mint 500-at. Evvel én is így vagyok, most már kétszer meggondolom, hogy vegyek-e ilyen lakkot, az ár és a gyenge tartósság miatt. Annak ellenére én nem mondok le a colour&go lakkokról, mert van még egy pár új szín amit szeretnék a gyűjteményembe tudni, de majd szép lassan sorba. :)

Nektek mi véleményetek az új colour&go lakkokról? :)




8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem nagyon bejön az új ecset és úgy minden. főleg az új színek. ezt ami pl a képeken van az i'm bluetifult én is megvettem és imádom. bár lényegesen rosszabb tartósság szempontjából, mint a régi, de nekem még így is szuper. az árral sincs bajom különösebben, bár tény, hogy 350-ért szuper volt, de azért jóval drágább lakkok között is van bőven silány termék.. :)

Anna.

PAncsi írta...

Egyetértek a véleményeddel!
Az üveg, ecset rendben van, de lehetne tartósabb is...
Bár nekem lehet hogy a körmeim is hibásak abban, hogy hihetetlenül nem tartós nekem ez a lakk, majd meglátjuk később, új alaplakkal

Eni írta...

Anna igazad van, hogy a drágább lakkok között is van silány, de eddig nem ez volt a tapasztalat az essence-nél, ezért fura.

PAncsi nem hinném, hogy a körmeiddel lenne a probléma, kb. mindenki azt írta, hogy nem valami jó a tartóssága.

Névtelen írta...

Sajnos a tartossggal van a bibi,nagyon sz@r,otfèlèt próbáltam ki,hát........jó színek, de a tartósság.....tragikus.

Thündérke írta...

Sajnos nekem nem nagyon tartósak az essence lakkok, jó-jó van pár darabom, de tényleg csak azért mert megfogott az a pár szín. Előbb veszek meg bármilyen más lakkot, mint az essence-t. Szóval még nem vettem az új lakkokból egyet sem, ha egyszer valamelyik nagyon megtetszik, majd akkor talán... :)

Névtelen írta...

Azt hiszem,egy életre szakítottamaz essence-l ,annyira rossz a minősége.Az ára meg ugye .....,szóval ezért az árèrt(jó egy picit többèrt)jó'inöseget kapok.

Zitu írta...

Pár darabot vettem ezekből az újakból,nem volt még időm kipróbálni őket,de kíváncsi leszek,hogy válnak be.:)

Eni írta...

Akkor mindenkinek a tartóssággal vannak problémái. :(

Zitu majd írd meg, hogy váltak be neked! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.