JellyPages.com

2012. szeptember 7., péntek

essence colour&shine divas love drama, fabulous

Ezt a két essence szemhéjpúdert még a leárazásokon vettem 299 Ft-ért. Annak ellenére, hogy van már ilyen colour&shine szemhéjpúderem, elég nagy pozitív meglepetés ért velük, ugyanis borzasztó szép színekre leltem. Ezeket a szemhéjpúdereket szárazon és nedvesen is lehet használni, bár én még csak szárazon használtam őket, így is eléggé meggyőzőek voltak.

Az egyik a 14-es számú divas love drama fantázianévre hallgató árnyalat.  Régen nagyon sokszor festettem a szemem lilára, ami mostanában eléggé elmaradt, de szerintem ez a szemhéjpúder megtöri ezt a kimaradást. Fekete lila csillámokkal keveredik márvány mintában, de első használat után már ez a minta eléggé elmosódik.


A másik szemhéjpúder a 01-es számú fabulous fantázianévre hallgat. Ezt egyszerűen nem hagyhattam ott, mert most a barna korszakomat élem, de már megfogadtam, hogy több barna festéket nem veszek, amit már meg is szegtem, mert már úton van felém az Undressed paletta, de az még kell a gyűjteménybe.


Mindkét szemhéjpúderről elmondható, hogy a tégelye jól záródik, akár táskába is bedobható, aki vinni szeretné magával. Mint már említettem szárazon és nedvesen is használható, egy picit benedvesítem az ecsetet, belemártom a festékbe és uccu neki. Mindkettő 1,5 g festéket tartalmaz, ami számomra csalóka, mert domború a felszíne, így sokkal többnek tűnik, de igazából így is elég lesz egy életre.

Nektek hogy tetszenek? Ti mit vettetek a leárazásokon? :)

5 megjegyzés:

Csipkelány írta...

a divas love ddramat én is megvettem :)

Ritu írta...

ugyan ezt a két színt vettem meg :D elég jó a minőségük, bár a lila talán porzik kicsit... nedvesen még én sem használtam, na de majd egyszer, ha drámaibb hatást szeretnék :)

Eni írta...

Igen egy kicsit porzik, de szerintem egyáltalán nem vészes. Látom a divas love drama sokunk szívét megdobogtatta! :)

Thündérke írta...

Az első szemhéjpúder színe nagyon szép! :) Én semmit se vettem:D erős vagyok:D meg amúgy se kell semmi :D

Eni írta...

Tényleg erős vagy, grat! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.