JellyPages.com

2012. szeptember 28., péntek

Avon - Afrikai shea vaj és csokoládé trüffel selymes testápoló krém

A nyári grapefruitos testápolómat egy ősziesebb illatú testápolóra cseréltem le, mégpedig az Avon shea vajas és csokoládé trüffeles testápolójára. A Planet Spa-n belül az Indulgence családba tartozik az éjszakai szérum és a fürdő elixír mellett. 

A 14-es katalógusban most akciósan 1299 Ft-ért lehet megvásárolni amiért 200 ml testápolót kapunk, amúgy az eredeti ára 2720 Ft.


A testápoló egy nagy dobozban érkezik, amit én feleslegesnek tartok, de legalább védi a dobozt. A doboz és a tégely is egy elegáns szürke és arany színű csomagolást kapott.


A jól záró tetőt lecsavarva a testápolót egy védőfólia védi. Miután leszedtem a védőfóliát én eléggé meglepődtem, mert olyan mintha egy jó nagy adag testápoló hiányzott volna a tégelyből.

A testápoló állaga habos krémes, amit nagyon egyszerű a bőrön eloszlatni és hamar be is szívja. Most úgy érzem eléggé táplál, remélem akkor is elég lesz ha hidegebb lesz és jobban kiszárad a bőröm. 

Az illata számomra mennyei csoki, amit még egy jó ideig lehet érezni, nem illan el egy hamar, bár lehet ez az erős illat valakinek már émelyítő, ezért a katalógusban az illatos oldalt mindenképpen érdemes megszagolni.


Szorgosan kenegetem magam vele, könnyű állaga miatt hamar fogy, így úgy érzem nem ez lesz az egyetlen őszi-téli testápolóm az idén. Újravásárolom ha a végére nem unom meg az illatát és sikerül kifogni valami jó akciót. Bár magamat ismerve úgyis valami újdonság mellett fogok kikötni. :)

Ti próbáltátok már ezt a testápolót? Mennyire vált be? :)


9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én rettentö szàrad,szinte ,,lepergö,, börü vagyok,ez az isteni csokihab nagyon bevàlt!

Csipkelány írta...

nekem kicsit sok ez az illat. pedig imádom a csokit :) nekem örök kedvenc a lótuszos :) de jól hidratál az biztos :)

Eni írta...

Örülök, hogy bevált! :)

Csipkelány igen nem hiába írtam, hogy érdemes megszagolni mielőtt megrendelnénk, mert valakinek ez az illat már sok lehet. :)

samelike írta...

Én most kezdtem újra Avonozni nagyon sok év után, de a Planet Spa termékek régen és most is a kedvenceim. Biztos beruházok erre a kis kencére is. :)

Eni írta...

Igen a Planet Spa termékei tényleg nagyon jók. Érdemes most beszerezni a testápolót, hogy féláron van. :)

Zitu írta...

Pont most rendeltem meg,alig várom már, hogy megérkezzen:))

Thündérke írta...

Biztos fini lehet az illata :$ de én tuti megunnám :S most van egy 50 ml-es csokis áfonyás testvajam... még félig van, de már annyira töménynek érzem , kb. undorodok a szagától:( , pedig eleinte egész nap szaglásztam :( .

Eni írta...

Csokis áfonyás testvaj? Huh de finoman hangzik. :D Amúgy tuti én is meg fogom unni ezt a trüffeleset.

Eni írta...

Zitu kíváncsi vagyok neked mennyire fog beválni, majd írd meg! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.