JellyPages.com

2012. július 30., hétfő

Elhasznált termékek - Július '12

Az elhasznált termékekről is havonta fogok írni, mert ezekről mindig elfelejtek írni, pedig lelkesen gyűjtöm az üres dolgokat.
Ez most nem lesz valami változatos, mert 3 fogkrém, 2 tusfürdő és egy körömlakk lemosó fogyott ki.



Parodontax Whitening - A fogínyvérzés kialakulásának megelőzése mellett elvileg visszaállítja a fogak természetes fehérségét. Semmi extra változást nem vettem észre, viszont az ínyemre tényleg jó. Az íze borzasztó elsőre, de meg lehet szokni. Annak ellenére, hogy bevált mindig váltogatom a fogkrémeket hátha jobbat találok, ezért van itt három elhasznált.

Lacalut aktiv - Kifejezetten fogágybetegségek és fogínyvérzés megelőzésére kifejlesztett fogkrém. Az illata nekem teljesen olyan mint a fogászati rendelőé, így alig vártam már, hogy elfogyjon. Annyira nem  is volt hatásos, mint a Parodontax.

Aronal - Az utolsó fogkrém, szintén fogíny megerősítésére való. Igen tudom már uncsi lehet, de mindig ilyen fogkrémet keresek. Ha a három fogkrémet összevetem, szerintem a Parodontax a legjobb, ezt fogom újból megvenni, de most egy negyedik fogkrémet használok. :D Ti milyen fogkrémet használtok amúgy? :)

Aveo Berry Acetonmentes Körömlakklemosó - Müllerben vettem, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire jó. A Rossmann-os Isana mandulását nem múlja felül, szerintem az a legjobb, így már azt újra is vettem. 

Balea sárgadinnyés és málnás tusfürdő - Limitált nyári tusfürdők, nagyon megszerettem őket, finom illatuk van, amit mondjuk csak a tusoló alatt érzek, de nem bánom. Az áruk is teljesen kedvező, beszereztem párat belőlük, de most új kedvencet találtam, hamarosan lesz róla szó. :)

Ennyi mindent használtam el mostanában, a következő adag augusztus végén jön. :)

Ti miket használtatok el mostanában? :)

2 megjegyzés:

Réku írta...

Én Vadenecum 2in1 fogkrémet használok. Jobban szeretem, mint a Lacalutot.

Eni írta...

Vadenecum fogkrémet még nem próbáltam, de akkor legközelebb megnézem ezt is. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.